Netrukus turėtumėme sulaukti naujųjų „iPad Pro“ serijos planšečių: naujausi modeliai pasiūlys OLED ekranus, o tai suteiks nemažai papildomų privalumų

Lukas Snarskis

2024-03-25, 09:00

0 komentarų

Pastaruoju metu pasirodo vis daugiau pranešimų apie pirmuosius „Apple“ sulenkiamus produktus, o tarp jų – „iPhone“ ir „iPad“ modeliai. Tai, kad bendrovė kuria tam skirtus technologinius sprendimus liudija ir naujai pasirodę patentai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netrukus turėtumėme sulaukti naujųjų „iPad Pro“ serijos planšečių: naujausi modeliai pasiūlys OLED ekranus, o tai suteiks nemažai papildomų privalumų

JAV technologijų kompanija vis dar ruošia sulenkiamus įrenginius ir jiems skirtus sprendimus ir šiemet jų veikiausiai neišvysime. Tačiau šiemet tikrai debiutuos nauji išmanieji telefonai ir planšetės, o tarp jų – ir „iPad Pro“ modelis.

Jau balandį tikimasi išvysti 2024 metų „iPad Pro“ planšetės variantą, o dabar aiškėja ir kai kurios šio įrenginio savybes. Pranešama, jog naujasis modelis turės gerokai siauresnius ekrano rėmelius. 11 colių modelis turėtų pasižymėti tik 7,12 mm rėmeliu, o 12,9 colių įstrižainės ekraną turintis variantas – 7,08 mm.

Pasitvirtinus tokiai informacijai – tai reikštų, jog „iPad Pro“ rėmeliai sumažėjo maždaug 10-15 proc., lyginant su senesnės kartos planšetės versijomis. Remiantis naujausia informacija, šie įrenginiai turėtų veikti su „Apple M3“ mikroschemų rinkiniais, o taip pat turės ir plataus kampo objektyvą priekinėje dalyje.

Tikimasi, jog naujasis „iPad Pro“ modelis gali pasiūlyti ir atnaujintas nugarėlėje esančias kameras, o taip pat ir „MagSafe“ belaidį įkrovimą. Taip pat turėtų būti atnaujinta „Magic Keyboard“ klaviatūra su iš dalies aliumininiu korpusu ir naujas „Apple Pencil“ pieštukas.

Be mažesnių rėmelių, žmonės galbūt labiausiai pastebės plonumą - kalbama, kad tai bus ploniausi kada nors pagaminti „iPa“" planšetiniai kompiuteriai dėl, kaip teigiama, čia ketinamų panaudoti OLED ekranų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas