„OnePlus“ ruošia naują produktą: jau netrukus gali debiutuoti pirmoji bendrovės planšetė

Arnas Balčiūnas

2023-01-07, 14:56

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų gamintojai vis daugiau dėmesio skiria įvairiems kitiems produktams – nuo išmaniųjų laikrodžių iki planšetinių kompiuterių. Būtent planšetę artimiausiu metu gali pristatyti ir Kinijos kompanija „OnePlus“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„OnePlus“ ruošia naują produktą: jau netrukus gali debiutuoti pirmoji bendrovės planšetė

„OnePlus“ galimai jau kuris laikas ruošia savo pirmąją „Android“ planšetę, skelbia „MySmartPrice“ portalas. Tokios kalbos viešoje erdvėje pasirodo jau ne pirmą kartą, tačiau šįsyk aiškėja ir daugiau detalių apie tai ką planuoja šios Kinijos kompanijos vadovai.

Skelbiama, jog pirmoji bendrovės planšetė jau yra ruošiama pristatymui, o jos kodinis pavadinimas – „Aries“. Aiškėja ir galimas jos oficialus pavadinimas, kuris turėtų būti „OnePlus Pad“ arba „OnePlus Tab“. Įdomu ir tai, jog naujasis kompanijos įrenginys jau yra testuojamas Indijoje.

Kol kas išlieka nežinoma kada „OnePlus“ galėtų pristatyti savo pirmąją planšetę, tačiau tai turėtų įvykti jau visai netrukus. Tikėtina, kad kompanijos vadovai gali priimti sprendimą išleisti šią naujieną kartu su „OnePlus 11R“ išmaniuoju telefonu. Jeigu tokia informacija pasitvirtintų, tuomet planšetę išvystume jau birželio mėnesį.

Priminsime, jog dar 2022 metais buvo pasirodę pranešimų, jog „OnePlus“ planšetė galėtų būti pristatyta pirmoje praėjusių metų pusėje ir veiktų su „Android 12L“ operacinės sistemos versija. Akivaizdu, kad tokios kalbos nebuvo teisingos. Ir tai yra kol kas vienintelė informacija, kuri buvo žinoma apie „OnePlus“ kuriamą planšetę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas