„OnePlus“ ruošia naujieną savo gerbėjams: kitąmet ketinama pristatyti pirmąją bendrovės planšetę

Lukas Snarskis

2022-11-20, 11:34 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų

Prasidėjus pasaulinei pandemijai, išaugo planšetinių kompiuterių populiarumas. Nors šis segmentas buvo apleistas daugelio gamintojų, tačiau šiemet jau matėme naująją „Xiaomi“ planšetę, o naujienas pasiūlė ir daugelis kitų bendrovių. Į šį traukinį įšokti ketina ir „OnePlus“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„OnePlus“ ruošia naujieną savo gerbėjams: kitąmet ketinama pristatyti pirmąją bendrovės planšetę

Internete pasirodė informacija, jog Kinijos bendrovė „OnePlus“ jau kitąmet ketina pristatyti pirmąją savo planšetę, kuri būtų žinoma kaip „OnePlus Pad“. Tokią informaciją atskleidžia neseniai pasirodęs naujas įmonės patentas, o šio įrenginio pristatymas turėtų įvykti kažkada 2023 metais.

Jeigu prieš keletą metų toks „OnePlus“ žingsnis būtų nustebinęs, tai šiandien tai jau menka staigmena. Kinijos kompanija pastaruoju metu pristato ne tik naujus išmaniuosius telefonus, kas anksčiau buvo „OnePlus“ vizitinė kortelė, tačiau ir nemažai kitų įrenginių. Bendrovė savo asortimente jau turi išmaniųjų laikrodžių ar belaidžių ausinukų ir, akivaizdu, netrukus turės ir planšetinį kompiuterį.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kokiomis savybėmis galėtų pasižymėti naujoji „OnePlus Pad“ planšetė. Internete kalbama apie tai, jog tai gali būti ir jau anksčiau matytas produktas. Kaip žinia, „OnePlus“ yra labai glaudžiai susijusi su „Oppo“, kuri šių metų pradžioje pristatė „Oppo Pad“. Manoma, kad būtent šis modelis gali įgauti naują pavadinimą ir turėtų būti parduodamas kaip „OnePlus“ produktas.

Priminsime, jog „Oppo Pad“ pasižymi 11 colių įstrižainės LCD ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Ši planšetė veikia su „Qualcomm Snapdragon 870“ procesoriumi bei turi 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Šio prietaiso veikimą palaiko 8360 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas