„OnePlus“ ruošiasi pirmosios planšetės prekybai: paaiškėjo, kada bus galima įsigyti, siūlo laimėti ir nemokamai

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar vasario pradžioje surengė spaudos konferencijoje, kurioje pristatė nemažai naujų produktų. Europiečiams buvo pasiūlytas ne tik naujasis „OnePlus 11“ išmanusis telefonas, bet ir pirmoji bendrovės planšetė – tai „OnePlus Pad“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„OnePlus“ ruošiasi pirmosios planšetės prekybai: paaiškėjo, kada bus galima įsigyti, siūlo laimėti ir nemokamai

Nuo „OnePlus“ pristatymo jau praėjo beveik du mėnesiai, tačiau iki šiol nebuvo žinoma kada naujoji „OnePlus Pad“ pasirodys prekyboje ar kiek ji kainuos. Kompanijos vadovai pagaliau atskleidė visas kortas – išankstiniai užsakymai bus priimami jau nuo balandžio 28 dienos. Tiesa, kaina nėra atskleidžiama iki šiol.

Norint gauti naująją „OnePlus“ planšetę – užsiprenumeruoti apie jos prekybos pradžią galima oficialiame gamintojo puslapyje, kurį rasite paspaudę čia. Verta pastebėti ir tai, jog gamintojas siūlo galimybę laimėti vieną modelį nemokamai, o tam pakanka užsisakyti priminimą apie „OnePlus Pad“ planšetės prekybos pradžią.

Priminsime, jog naujoji planšetė pasiūlys 11,61 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su atsinaujinimo dažniu iki 144 Hz. Skelbiama, kad šio įrenginio ekrano raiška sieks 2800 x 2000 taškų, o kraštinių santykis – 7:5. „OnePlus Pad“ galės pasiekti 500 nitų ryškumą, o pats ekranas dengs 88,14 proc. priekinės prietaiso dalies.

Pirmoji „OnePlus“ planšetė veiks su „MediaTek Dimensity 9000“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Įrenginio nugarėlėje rasime 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą, kuri įmontuota išskirtiniame apskritime. Priekinėje prietaiso dalyje – 8 MP kamera. Skelbiama, kad „OnePlus Pad“ taip pat turės keturis garsiakalbius, kurie įmontuoti visuose įrenginio kampuose.

Planšetės veikimą palaikys 9510 mAh talpos baterija su 67 W greituoju įkrovimu. Teigiama, kad pilno įkrovimo turėtų pakakti 14,5 val. filmų žiūrėjimui arba net mėnesiui budėjimo režimu. Pilnas įkrovimas truks maždaug 80 minučių.

Pirkėjams ši „OnePlus“ naujiena bus prieinama analogiškų spalvų kaip ir „OnePlus 11“ išmanusis – tai žalios ir juodos. Verta paminėti, kad gamintojas taip pat pasiūlys ir keletą specialių priedų – magnetinę klaviatūrą, specialų dėklą bei „OnePlus Stylo“ pieštuką. Tiesa, visi šie priedai turės būti įsigyti atskirai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas