„Oppo“ pristatė naująją „Pad Neo“ planšetę: pirkėjams pasiūlys ne tik puikų ekraną, bet ir dvi skirtingas versijas už prieinamą kainą

Arnas Balčiūnas

2024-01-20, 09:01

0 komentarų

„Oppo“ kasmet pristato nemažai išmaniųjų telefonų, o tarp jų galima rasti ne tik sulenkiamų įrenginių, tačiau ir itin galingų flagmanų. Tačiau ši kompanija kuria ne tik telefonus, bet ir kitus įrenginius, o tarp jų – planšetiniai kompiuteriai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Oppo“ pristatė naująją „Pad Neo“ planšetę: pirkėjams pasiūlys ne tik puikų ekraną, bet ir dvi skirtingas versijas už prieinamą kainą

Prieš keletą „Oppo“ atstovai pristatė „Pad Go“ planšetės modelį, o vėliau buvo pademonstruotos ir dar kelios naujienos. Dabar gamintojas pristato ir dar vieną naujieną – tai „Oppo Pad Neo“ įrenginys, kuris pasiūlys dėmesio vertas savybes už prieinamą kainą.

Naujoji „Oppo“ planšetė aprūpinta 10,35 colių įstrižainės LCD ekranu su 2 408 x 1 720 taškų raiška. Čia naudojama 10 bitų panelė su 90 Hz atsinaujinimo, 96 proc. NTSC spalvų gamos padengimu. Priekinėje dalyje taip pat rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą.

Planšetinio kompiuterio veikimu rūpinsis „MediaTek Helio G99“ procesorius ir 8 000 mAh talpos baterija, kuri bus įkraunama 33W sparta. Pirkėjus ši „Oppo“ naujiena pasieks su „ColorOS 13.2“ vartotojo sąsajos versija, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinę sistemą.

„Oppo Pad Neo“ nugarėlėje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą. Verta paminėti ir tai, jog šis įrenginys turės keturis garsiakalbius su „Dolby Atmos“ palaikymu, o pirkėjai galės rinktis iš dviejų skirtingų versiją – tik su „Wi-Fi“ arba ir su SIM kortelės palaikymu. Pastarasis modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) atminties, kuomet „Wi-Fi“ variantas pasiūlys tik 6 GB.

Pranešama, jog „Wi-Fi“ versija kainuos maždaug 235 eurus, o SIM korteles palaikantis variantas bus siūlomas už maždaug 273 eurus. Tiesa, kol kas nėra pateikiama jokios informacijos apie „Pad Neo“ modelio pasirodymą Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas