„Oukitel“ pristatė įspūdingomis savybėmis aprūpintą planšetę: naujasis „OT5“ modelis pasiūlys pasakišką ekraną, puikią bateriją ir neįtikėtinai žemą kainą

Partnerio turinys

2023-11-03, 14:35

0 komentarų

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Oukitel“, kuri kai daugeliui gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Oukitel“ pristatė įspūdingomis savybėmis aprūpintą planšetę: naujasis „OT5“ modelis pasiūlys pasakišką ekraną, puikią bateriją ir neįtikėtinai žemą kainą

„Oukitel“ vardas yra puikiai žinomas itin atsparių telefonų rinkoje. Bendrovė jau ne kartą nustebino daugelį pristatydama patvarius išmaniuosius, o taip pat pasiūlo ir įdomių sprendimų, kokių dažniausiai nerasime net ir didžiausių gamintojų įrenginiuose. Negana to, Kinijos bendrovė kuria ne tik telefonus.

Artėjant „Double 11“ išpardavimų festivaliui bendrovė pristato dar vieną naujieną. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująją „Oukitel OT5“ planšetę, kurios pirmieji išpardavimai prasidės jau lapkričio 11 dieną ir tęsis iki lapkričio 17. Žinoma, pirkėjams šis įrenginys bus pasiūlytas už ypatingą kainą, o norėdami jį įsigyti pirmieji – spauskite čia.

Naujoji „Oukitel“ planšetė pasiūlys įspūdingą 12 colių įstrižainės ekraną su 2K raiška, o ekrano ir kraštinių santykis sieks 86 proc. Tokios savybės užtikrins aukščiausio lygio vartotojo patirtį bei pasiūlys itin spalvingus vaizdus. Tačiau ir tai dar ne viskas.

Siekiant pasirūpinti naudotojų akimis, čia naudojamas ekranas turi TÜV SÜD sertifikatą, leidžiantį filtruoti kenksmingą mėlyną šviesą. Tai pagerina akių apsaugą ir suteikia papildomo komforto, ypač esant prastam apšvietimui. Tai turėtų patikti ir tėvams, kurie šį įrenginį ketina pirkti savo mažiesiems.

Naujoji „Oukitel OT5“ planšetė taip pat pasiūlys patogią ekrano padalijimo funkcija, leidžianti naudotojams be vargo atlikti kelias užduotis vienu metu naudojant dvi programas.

Be puikaus ekrano, čia rasime ir kitų dėmesio vertų savybių. „Oukitel OT5“ planšetė veiks su „MediaTek Helio G99“ procesoriumi. Šis mikroschemų rinkinys „AnTuTu“ platformoje renka maždaug 413 tūkst. taškų bei pasiūlys 51,15 proc. spartesnį veikimą nei „Unisoc T616“ lustas, kuris naudojamas analogiškuose įrenginiuose.

Pirkėjams turėtų patikti ir 12 GB operatyviosios (RAM) atminties, kurią virtualiu būdu galima praplėsti net iki 36 GB. „Oukitel OT5“ taip pat pasiūlys 256 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele iki 2 TB. Planšetės nugarėlėje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamerą, o priekinėje dalyje – 5 MP objektyvas, kuris skirtas vaizdo skambučiams.

„Oukitel OT5“ planšetės veikimą palaikys 11 000 mAh talpos baterija, kurios budėjimo režimu pakaks net 1 200 valandų. Skelbiama, jog šio įrenginio matmenys – 278,5 x 174 x 7,5 mm, o svoris siekia 560 gramų. Gamintojas pažymi ir šio prietaiso patogumą, o laikyti jį rankose bus tikras malonumas. Pirkėjai galės rinktis iš trijų spalvų – pilkos, mėlynos ir žalios.

Kaip jau minėjome, lapkričio 11 dieną startuos naujosios „Oukitel OT5“ planšetės prekyba, o standartinė jos kaina sieks 199,99 JAV dolerius. Tačiau pirmieji 300 pirkėjų turės galimybę gauti 20 dolerių kuponą, kuris leis šią planšetę įsigyti vos už 179,99 JAV dolerius. Norėdami nepraleisti šios progos – spauskite čia ir išsisaugokite šį produktą savo krepšelyje jau dabar.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas