„Oukitel“ pristato nė 200 eurų nekainuojančią planšetę: naujasis modelis pasiūlys stilingą dizainą, aukštos raiškos ekraną bei daug operatyviosios atminties

Artūras Nalivaiko

2024-01-09, 09:00

2 komentarai (-ų)

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Oukitel“, kuri kai daugeliui gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Oukitel“ pristato nė 200 eurų nekainuojančią planšetę: naujasis modelis pasiūlys stilingą dizainą, aukštos raiškos ekraną bei daug operatyviosios atminties

„Oukitel“ vardas yra puikiai žinomas itin atsparių telefonų rinkoje. Bendrovė jau ne kartą nustebino daugelį pristatydama patvarius išmaniuosius, o taip pat pasiūlo ir įdomių sprendimų, kokių dažniausiai nerasime net ir didžiausių gamintojų įrenginiuose. Negana to, Kinijos bendrovė kuria ne tik telefonus.

Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująją „Oukitel OT8“ planšetę, kurią bus galima įsigyti už maždaug 165 eurus. Naujasis modelis bus siūlomas žalios, violetinės bei pilkos spalvų, o jo prekyba prasidės antroje sausio pusėje.

Naujoji planšetė aprūpinta 11 colių įstrižainės LCD ekranu su 2K raiška. Siekiant pasirūpinti naudotojų akimis, čia naudojamas ekranas turi TÜV SÜD sertifikatą, leidžiantį filtruoti kenksmingą mėlyną šviesą. Tai pagerina akių apsaugą ir suteikia papildomo komforto, ypač esant prastam apšvietimui. Tai turėtų patikti ir tėvams, kurie šį įrenginį ketina pirkti savo mažiesiems.

„Oukitel OT8“ veiks su „Unisoc Tiger T606“ procesoriumi bei turės 6 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Verta paminėti, jog operatyviosios atminties kiekį bus galima praplėsti virtualiu būdu, kas suteiks dar papildomus 24 GB. Planšetinis kompiuteris turės 8 800 mAh talpos bateriją su 18W įkrovimo galimybe.

Priekinėje šios „Oukitel“ naujienos dalyje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą, o nugarėlėje įmontuotas 13 MP objektyvas. Verta paminėti, jog šio modelio korpuso storis sieks tik 7,8 mm, o svoris – 515 gramų. „OT8“ modelis taip pat turi keturis garsiakalbius, ausinių lizdą, o įkrovimas vyksta naudojant USB-C jungtį.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas