Pasirodė informacija apie naują „Samsung“ planšetę: į Europą netrukus turėtų atvykti 2024 metų „Galaxy Tab S6 Lite“ planšetės variantas

Lukas Snarskis

2024-03-15, 07:16

0 komentarų

Pandemijos metu smarkiai išaugę planšetinių kompiuterių pardavimai ir toliau mažėja. Tokia tendencija pastebima jau kelerius metus ir, panašu, artimiausiu metu gali nesikeisti. Nepaisant to, gamintojai ir toliau kuria naujus modelius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pasirodė informacija apie naują „Samsung“ planšetę: į Europą netrukus turėtų atvykti 2024 metų „Galaxy Tab S6 Lite“ planšetės variantas

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ ruošiasi naujos planšetės pristatymui. Nors kompanijos atstovai dar nėra paskelbę oficialios informacijos, tačiau netrukus turėtų debiutuoti naujas „Galaxy Tab S6 Lite“ įrenginio modelis.

Dar nepristatyta „Galaxy Tab S6 Lite (2024)“ planšetė buvo aptikta FCC duomenų bazėje, kas atskleidžia kai kurias šio modelio specifikacijas. Jau žinoma, jog įrenginys turės 7 000 mAh talpos baterija, palaikys LTE, Wi-Fi, o taip pat ir „Bluetooth 5.3“.

Kiek anksčiau, naujoji „Samsung“ planšetė buvo pastebėta ir „Geekbench“ duomenų bazėje, kas atskleidė, jog šis modelis veiks su „Exynos 1280“ procesoriumi, turės 4 GB operatyviosios (RAM) atminties bei pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

„Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024)“ turėtų būti prieinama rožinės ir pilkos spalvų, o pirkėjai galės rinktis tik Wi-Fi ryšį palaikantį modelį arba variantą su LTE palaikymu. Skelbiama, jog pigiausias šio įrenginio modelis kainuos nuo 429 eurų.

Deja, tačiau „Samsung“ atstovai kol kas nėra pateikę jokios oficialios informacijos apie šią naująją planšetę. Neoficialiais duomenimis, pristatymas turėtų įvykti dar šį mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas