„Poco“ ketina pristatyti produkto, kokio bendrovės asortimente dar nebuvo: pasirodė pirmieji pranešimai apie bendrovės kuriamą planšetę

Arnas Balčiūnas

2024-03-26, 13:00

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Gamintojas kasmet pristato gausybę naujų modelių, o dar ruošiama ir dar viena naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Poco“ ketina pristatyti produkto, kokio bendrovės asortimente dar nebuvo: pasirodė pirmieji pranešimai apie bendrovės kuriamą planšetę

„Poco“ iki šiol dažniausiai pristatydavo tik išmaniuosius telefonus, tačiau į Europą gali atkeliauti ir pirmoji bendrovės planšetė. Būtent toks įrenginys buvo aptiktas Europos EEC sertifikavimo sistemoje, kas rodo, jog netrukus gali įvykti ir oficialus pristatymas.

Deja, tačiau pasirodžiusi informacija neatskleidžia jokios informacijos apie pirmąją „Poco“ planšetę. Kaip bebūtų, žvelgiant į „Xiaomi“ ir jos dukterinių bendrovių istoriją, galima tikėtis, kad tai nebus visiškai naujas įrenginys. Tikėtina, jog su „Poco“ vardu debiutuos viena iš anksčiau pristatytų planšečių.

Priminsime, jog „Xiaomi“ neseniai pristatė „Pad 6s Pro“ modelį, kuris debiutavo Kinijoje. Reikėtų neatmesti varianto, kad būtent šis įrenginys bus pervadintas ir pasiūlytas europiečiams. Naujoji „Xiaomi“ planšetė pasižymi 12,4 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su 3:2 kraštinių santykiu.

„Xiaomi Pad 6S Pro“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės 8 GB, 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) su 256 GB, 512 GB arba 1 TB vidinės atminties. Šios planšetės veikimą palaiko 10 000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu. Teigiama, kad pilnas įkrovimas truks vos 35 minutes.

Planšetinis kompiuteris veikia su „Android 14“ operacine sistema ir „HyperOS“ vartotojo sąsaja. Kai kurios programos optimizuotos geresniam daugiafunkciškumui didesniame planšetės ekrane – „WPS Office“ ir „CajViewer“ palaiko trijų ekranų padalijimą, kurį „Xiaomi“ pavadino „Workbench“ sąsaja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas