Pristatyta naujoji „Vivo Pad2“ planšetė: už patrauklią kainą pasiūlys puikų ekraną ir talpią bateriją

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie naujus „Vivo“ sulenkiamus išmaniuosius telefonus, o taip pat ir planšetę.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatyta naujoji „Vivo Pad2“ planšetė: už patrauklią kainą pasiūlys puikų ekraną ir talpią bateriją

Kinijos kompanijos vadovai surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatė naujus sulenkiamus telefonus, o kartu su jais – ir naująją „Vivo Pad2“ planšetę. Naujasis įrenginys pasiūlys aukštą ekrano atsinaujinimo dažnį, talpią bateriją, o taip pat išsiskirs patrauklia kaina.

Naujoji „Vivo“ planšetė aprūpinta 12,1 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su 1800 x 2880 taškų raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. „Pad2“ modelio ekrano kraštinių santykis siekia 7:5, kas turėtų būti labai pravartu naudojant įrenginį vertikaliai.

Planšetės veikimu rūpinsis „MediaTek Dimensity 9000“ mikroschemų rinkinys, o jam talkins iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. „Vivo Pad2“ nugarėlėje rasime 13 MP pagrindinę kamerą bei 2 MP makro sensorių, o priekinėje dalyje – 8 MP asmenukių kamera.

Skelbiama, kad naujoji „Vivo“ planšetės veiks su 10 000 mAh talpos baterija, kuri bus įkraunama su 44W greituoju įkrovimu. Pirkėjus šis prietaisas pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „OriginOS 3“ vartotojo sąsaja.

„Vivo Pad2“ bus galima įsigyti pilkos, mėlynos ir violetinės spalvų, o pigiausias modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties bei kainuos maždaug 331 eurus. Informacijos apie šios planšetės pasirodymą Europoje – kol kas nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas