„Samsung“ ketina pristatyti išskirtinę planšetę: dar šiemet turėtų debiutuoti „Galaxy Z Tab“, aiškėja kada galime jos sulaukti

Arnas Balčiūnas

2023-04-11, 13:39

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ yra neabejotina sulenkiamų įrenginių rinkos lyderė. Šios bendrovės parduodamų produktų skaičius yra didesnis nei visų kitų gamintojų kartu sudėjus. Ir tai artimiausiu metu neturėtų pasikeisti.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ ketina pristatyti išskirtinę planšetę: dar šiemet turėtų debiutuoti „Galaxy Z Tab“, aiškėja kada galime jos sulaukti

„Samsung“ šiemet ruošiasi pristatyti naujuosius „Galaxy Fold5“ ir „Galaxy Flip5“ sulenkiamus išmaniuosius telefonus, tačiau tai nebus vienintelės tokio tipo naujienos. Bendrovė jau netrukus turėtų pristatyti ir „Galaxy Tab S9“ serijos planšetes.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung Galaxy Tab S9“ seriją gali papildyti dar vienas naujas modelis – šįsyk, sulenkiamas. Technologijų kompanijos vadovai ketina pademonstruoti „Galaxy Z Tab“ versiją, tačiau kokiomis savybėmis pasižymės šis sulenkiamas įrenginys – išlieka neaišku.

Kiek anksčiau, buvo pasirodę pranešimų apie tai, jog „Samsung“ ruošia du lenkimo taškus turintį įrenginį, bet ekspertai tokio modelio debiutu šiemet netiki. Pirmosios kalbos apie tokį modelį pasirodė dar prieš pora metų, tačiau tikėtina, kad šiemet pasirodantis variantas bus paprastesnis ir turės tik vieną lenkimo liniją, kaip ir „Galaxy Fold“ ar „Flip“ serijos modeliai.

Priminsime, jog prieš keletą metų pasirodęs „Samsung“ patentas sufleravo apie du sulenkimo mechanizmus turinčią planšetę. Tuomet buvo kalbama apie ekraną, kuris galėtų būti sulenkiamas tiek į įrenginio vidų, tiek ir į išorę. Tai vartotojams suteiktų galimybę apsaugoti ekraną, kuomet jis sulenkiamas į vidų, arba naudotis gerokai mažesne jo dalimi, kuomet jis atlenkiamas į išorę.

Kaip bebūtų, šiuo metu naudojami technologiniai sprendimai, kurie aprūpinti tik vienu sulenkimo mechanizmu, dar nėra maksimaliai ištobulinti. Būtent dėl šios priežasties abejojama ir tokio modelio galimu debiutu šiemet. Kaip jau minėjome, kol kas nėra aišku kuo išsiskirs „Samsung Galaxy Z Tab“, tačiau daugiau informacijos turėtų pasirodyti jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas