Vienos populiariausių „Xiaomi“ planšetės turėtojams – puikios naujienos: atkeliauja didžiausias metų atnaujinimas, naujovę išbandyti galite jau dabar

Arnas Balčiūnas

2024-01-15, 17:09

0 komentarų

„Xiaomi“ šiemet pristatė „Pad 6“ serijos modelius, kurie sulaukia didžiulio susidomėjimo ne tik vietinėje rinkoje, bet ir Europoje, įskaitant ir Lietuvą. Dabar šios planšetės sulaukia ir programinės įrangos atnaujinimo, kurio laukė daugelis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Vienos populiariausių „Xiaomi“ planšetės turėtojams – puikios naujienos: atkeliauja didžiausias metų atnaujinimas, naujovę išbandyti galite jau dabar

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ ne taip jau seniai pristatė naująją „HyperOS“ vartotojo sąsają. Tai nebus visiškai nauja platforma – ji sukurta „Android Open Source Project“ pagrindu bei sujungta su „Xiaomi“ plėtojama daiktų interneto platforma „Vela“. Nesunku nuspėti, jog ši vartotojo sąsaja netrukus pakeis daugelio pamėgta MIUI.

Mes jau rašėme, jog „Xiaomi“ itin aktyviai atnaujina savo išmaniuosius telefonus, o dabar šis atnaujinimas atkeliauja ir į „Xiaomi Pad 6“ planšetinį kompiuterį. Šis „HyperOS“ naujinys prieinamas jau ir Europoje, o kartu su juo galėsite išbandyti „Android 14“ operacinės sistemos versiją.

Norėdami pasitikrinti ar jo sulaukėte – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Apie telefoną“ punktą. Tuomet spauskite „Programinės įrangos naujinimas“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

Kalbant apie patį atnaujinimą, jis turėtų pasiūlyti ne tik naująją „HyperOS“, bet ir pagerinti sistemos optimizaciją bei pasiūlyti žymiai geresnę vartotojo patirtį nei anksčiau. Kartu su šiuo atnaujinimu į jūsų išmanųjį telefoną atkeliaus ir gruodžio mėnesio „Android“ saugumo papildinys.

Priminsime, jog „HyperOS“ kūrimas prasidėjo dar 2014 metais, kai pradėjo kurtis pirmieji daiktų interneto sprendimai. Pirmuosius žingsnius bendrovė žengė 2017 metais, o tada pradėjo kurti naują įrenginių ir taikomųjų programų ekosistemą. Tikslas - ateityje sujungti „dešimtis milijardų prietaisų“, o pirmieji žigsniai jau žengiami ir Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas