„Vivo“ dukterinė bendrovė pristatė biudžetinės klasės planšetę: mažiau nei 250 eurų kainuojantis modelis pasiūlys įspūdingą ekraną ir talpią bateriją

Lukas Snarskis

2024-03-17, 07:31

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. Dar visai neseniai buvo pademonstruoti nauji įrenginiai, o tarp jų – ir nauja planšetė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ dukterinė bendrovė pristatė biudžetinės klasės planšetę: mažiau nei 250 eurų kainuojantis modelis pasiūlys įspūdingą ekraną ir talpią bateriją

„iQOO“ atstovai oficialiai pristatė „iQOO Pad Air“ planšetinį kompiuterį, kuris aprūpintas dėmesio vertomis savybėmis, o vienas didžiausių privalumų – žema kaina. Skelbiama, jog šis modelis kainuos nuo 224 eurų.

Naujoji „iQOO“ planšetė aprūpinta 11,5 colių įstrižainės IPS ekranu su 2.8K raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Skelbiama, jog maksimalus ekrano ryškumas sieks 500 nitų. Negana to, šis įrenginys turi ir keturis garsiakalbius.

Planšetinis kompiuteris veiks su „Qualcomm Snapdragon 870“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) ir 128, 256 arba 512 GB vidinės atminties. „iQOO Pad Air“ veikimą palaikys 8 500 mAh talpos baterija su 44W įkrovimo galimybe.

Naujosios „iQOO“ planšetės nugarėlėje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o priekinėje dalyje – 5 MP sensorius. Ši naujiena taip pat palaiko dvigubo dažnio Wi-Fi, „Bluetooth 5.2“ ir NFC. Čia rasime jau įdiegtą „Android 13“ operacinę sistemą su „OriginOS 3“ vartotojo sąsaja.

Kaip jau minėjome, „iQOO Pad Air“ kainuos nuo 224 eurų, o už šią kainą pirkėjai gaus 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties turintį modelį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas