„Vivo“ pristatys ne tik naujus sulenkiamus flagmanus: jau netrukus debiutuos ir naujoji „Pad 3 Pro“ planšetė, aiškėja specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-03-18, 09:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. Dar visai neseniai buvo pademonstruoti nauji įrenginiai, o tarp jų – ir nauja planšetė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ pristatys ne tik naujus sulenkiamus flagmanus: jau netrukus debiutuos ir naujoji „Pad 3 Pro“ planšetė, aiškėja specifikacijos

Naują planšetinį kompiuterį dabar planuoja pristatyti ir „Vivo“. Jau kovo 26 dieną įvyks „X Fold3“ serijos sulenkiamų telefonų pristatymas, o šio renginio metu tikimasi išvysti ir naująją „Vivo Pad 3 Pro“ planšetę.

Neoficialiais duomenimis, naujoji bendrovės planšetė bus aprūpinta 12,95 colių įstrižainės LCD ekranu su 3K raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. „Geekbench“ duomenys atskleidžia, kad čia bus naudojamas „MediaTek Dimensity 9300“ procesorius bei iki 16 GB operatyviosios (RAM) atminties.

Naujosios planšetės veikimą turėtų palaikyti 11 500 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu. Tiesa, kai kurių šaltinių teigimu, čia galime rasti 80W greitojo įkrovimo technologiją, kas leistų įrenginį įkrauti dar greičiau.

„Vivo Pad 3 Pro“ nugarėlėje bus įmontuota 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o priekinėje dalyje rasime 8 MP asmenukių kamerą su LED blykste.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas