„Xiaomi“ ketina atnaujinti savo planšečių liniją: šiemet turėtume sulaukti „Pad 6“ modelių, aiškėja pirmosios jų savybės

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę naujų produktų, o internete vis garsiau kalbama ir apie naują planšečių seriją. Bendrovė dar 2021 metais pademonstravo „Pad 5“ serijos įrenginius, tačiau jau artėja atnaujinimų metas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ ketina atnaujinti savo planšečių liniją: šiemet turėtume sulaukti „Pad 6“ modelių, aiškėja pirmosios jų savybės

Internete vis dažniau minimas artėjantis „Xiaomi Pad 6“ serijos planšečių pristatymas, o kai kurie šaltiniai teigė, jog tai galėtų įvykti dar šį arba kitą mėnesį. Kaip bebūtų, tokia informacija atrodo pernelyg optimistinė, o šaltiniai Kinijoje skelbia, kad naujų planšečių dar teks palaukti.

Konkretus išleidimo laikas nėra nurodymas, tačiau tikėtina, kad tai galėtų įvykti birželio mėnesį, kuomet debiutuos ir „Xiaomi 13 Ultra“ išmanusis telefonas. Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi“ naująsias savo planšetes turėtų aprūpinti „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriais. Tiesa, „Pad 6“ seriją turėtų sudaryti du modeliai, o pigesnis variantas gali naudoti „Snapdragon 870“.

Deja, tačiau kol kas daugiau specifikacijų nėra žinoma. Kaip jau minėjome, „Xiaomi Pad 6“ serijos planšetės turėtų debiutuoti kažkada birželį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas