„Xiaomi“ netrukus pristatys „Pad 6“ serijos planšetes: paaiškėjo, kada įvyks ilgai lauktas pristatymas, laukti liko nebedaug

Lukas Snarskis

2023-04-10, 11:42

1 komentaras

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę naujų produktų, o internete vis garsiau kalbama ir apie naują planšečių seriją. Bendrovė dar 2021 metais pademonstravo „Pad 5“ serijos įrenginius, tačiau jau artėja atnaujinimų metas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ netrukus pristatys „Pad 6“ serijos planšetes: paaiškėjo, kada įvyks ilgai lauktas pristatymas, laukti liko nebedaug

Internete vis dažniau minimas artėjantis „Xiaomi Pad 6“ serijos planšečių pristatymas, o apie jų pristatymą pagaliau prakalbo ir bendrovės atstovai. Nors oficialiai tai dar nepatvirtinta, tačiau tikėtina, kad naujosios planšetės bus pristatytas jau balandžio 18 dieną.

Verta pastebėti, kad būtent balandžio 18 dieną turėtų įvykti ir „Xiaomi 13 Ultra“ išmaniojo telefono pristatymas. Tikėtina, kad „Xiaomi“ pademonstruos bent dvi „Pad 6“ serijos planšetes - tai „Xiaomi Pad 6“ bei „Pad 6 Pro“.

Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi“ naująsias savo planšetes turėtų aprūpinti „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriais. Tiesa, pigesnis variantas gali naudoti „Snapdragon 870“ mikroschemų rinkinį.

Skelbiama, jog „Xiaomi Pad 6“ serijos planšetės turės LCD ekranus su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Neatmetamas variantas, jog „Pro“ modelis gali naudoti ir OLED paneles tam, kad pasiūlytų geresnes spalvas bei kontrastą. Abu „Pad 6“ variantai pasiūlys nuo 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties.

1 komentarų

Pavežėjas iš bolto

Bet. Tai pat neturės GPS signalo buvimo nustatymo vietos ir netinkamas šlamštas pavežėjams tai va niekas ju ir nepirks

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas