„Xiaomi“ planšetės netrukus pasieks Europą, tačiau kaina gali šokiruoti

Lukas Snarskis

2021-09-06, 11:55 (atnaujinta 2021-09-06, 14:11)

0 komentarų
„Xiaomi“ planšetės netrukus pasieks Europą, tačiau kaina gali šokiruoti

Kinijos milžinė „Xiaomi“ dar visai neseniai pristatė naująjį „Mi Mix 4“ flagmaną, o kartu su šiuo telefonu buvo pademonstruota ir „Mi Pad 5“ planšečių serija. Po keletos metų sugrįžusios „Xiaomi“ planšetės jau prieinamos Kinijos rinkoje, o netrukus įvyks jų pristatymas ir Europoje.

Kaip žinia, naujojo „Xiaomi“ planšetinio kompiuterio pristatymas yra numatytas jau rugsėjo 15 dieną. Šios spaudos konferencijos metu mes išvysime ir daugiau naujienų, tačiau net neabejojama, kad renginio metu bus paskelbta ir apie „Mi Pad 5“ ir „Xiaomi Mi Pad 5 Pro“ planšetinių kompiuterių pasiekiamumą Europoje.

Vaizdo įraše, kurį „Twitter“ paskyroje pasidalino „Xiaomiui“, matome, kad „Xiaomi Pad 5“ Europoje bus parduodama baltoje dėžutėje, visai kaip ir kiniška šio įrenginio versija. Visgi, verta pastebėti, kad ši dėžutė yra žymiai storesnė nei ta, kurią galime išvysti Kinijoje, dėka pridėtų priedų, tokių kaip įkroviklis ir USB kabelis.

Plėvelėje ant planšetinio kompiuterio rodomos kelios techninės specifikacijos, tokios kaip WQHD+ ekrano raiška, 120 Hz atnaujinimo dažnis, keturi garsiakalbiai, „Snapdragon 860“ procesorius ir 8720 mAh talpos baterija. Vaizdo įraše taip pat galima įžvelgti, kad pasaulinė „Mi Pad 5“ versija bus prieinama baltos ir juodos spalvos variantais.

Su šia informacija paaiškėjo ir galimos „Xiaomi“ planšečių kainos. Pranešama, kad „Xiaomi Mi Pad 5“ su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties kainuos maždaug 405 eurus. Palyginimui, Kinijoje analogiškas modelis kainuoja maždaug 262 eurus. Visgi, dar turėsime šiek tiek palaukti iki pasaulinės versijos pristatymo, taip būsime tikri, ar tikrai kaina bus didesnė. O kiek Jūs būtumėte pasiryžę mokėti už naująją „Xiaomi“ planšetę?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas