„Xiaomi“ pristatė naująsias „Pad 6“ serijos planšetes: atnaujinti procesoriai, geresni ekranai ir dar gražesnis dizainas

Arnas Balčiūnas

2023-04-19, 10:18

0 komentarų

Vakar, antradienį, kaip ir buvo tikėtasi, oficialiai pristatytas naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ išmanusis telefonas, kurį kompanijos atstovai anonsavo jau kuris laikas. Tačiau tai nebuvo vienintelė Kinijos milžinės naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Xiaomi“ pristatė naująsias „Pad 6“ serijos planšetes: atnaujinti procesoriai, geresni ekranai ir dar gražesnis dizainas

„Xiaomi“ atstovai vakar pristatė ir daugiau naujų produktų, o tarp jų – „Xiaomi Pad 6“ serijos planšetės. Kaip ir buvo skelbiama anksčiau, šią seriją sudaro du modeliai – tai „Pad 6“ ir „Xiaomi Pad 6 Pro“. Naujieji įrenginiai pasiūlys naujus procesorius, dar geresnį ekraną ir atnaujintą dizainą.

Abu „Xiaomi Pad 6“ serijos įrenginiai aprūpinti 11 colių įstrižainės IPS LCD ekranais su 144 Hz atsinaujinimo dažniu bei 16:10 kraštinių santykiu. Praėjusiais metais debiutavusios planšetės turėjo 120 Hz atsinaujinimo dažnį.

Kaip ir tikėtasi, „Xiaomi Pad 6 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, o standartinis šios serijos modelis naudos „Snapdragon 870“ mikroschemų rinkinį. Abi planšetės veiks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja.

Skelbiama, kad „Xiaomi Pad 6“ turės 8 840 mAh talpos bateriją su 33W įkrovimo galimybe, o „Pro“ modelis bus aprūpintas 8 600 mAh talpos akumuliatoriumi bei 67W greituoju įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog abu šie modeliai turės keturių garsiakalbių konfigūraciją su „Dolby Atmos“ palaikymu.

„Xiaomi Pad 6“ planšetės nugarėlėje rasime 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą, o priekinėje dalyje – 8 MP kamera. Kalbant apie „Pro“ modelį, jo nugarėlėje įmontuota 50 MP kamera, o priekinėje dalyje – 20 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera.

Abi „Xiaomi Pad 6“ serijos planšetės bus parduodamas juodos, mėlynos bei auksinės spalvos, o pigiausias standartinės versijos modelis kainuos nuo 265 eurų. „Xiaomi Pad 6 Pro“ kainuos nuo 358 eurų. Kinijoje šios „Xiaomi“ naujienos prekyboje pasirodys nuo balandžio 21 dienos, tačiau informacija apie jų debiutą Europoje išlieka nežinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas