Fantastišką išmanųjį „Oclean“ dantų šepetuką dabar galima įsigyti už neįtikėtinai žemą kainą, dabar tam neišleisite nė 30 eurų

Partnerio turinys

2024-03-23, 07:47

0 komentarų

Daugelis lietuvių apsipirkinėja „Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje, kur galima rasti milijonus įvairiausių prekių – nuo elementariausių smulkmenų iki kompiuterių, telefonų ar įvairių kitų prietaisų. Dabar puiki proga įsigyti kažką, apie ką galvojote jau kuris laikas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Fantastišką išmanųjį „Oclean“ dantų šepetuką dabar galima įsigyti už neįtikėtinai žemą kainą, dabar tam neišleisite nė 30 eurų

Išmaniosios technologijos atkeliavo ne tik į telefonus, laikrodžius ar mašinas, bet ir į dantų priežiūros įrankius. Dantis valomės kasdien ir tai yra viena svarbiausių procedūrų, kuriomis pasirūpiname savo sveikata. Norint tinkamai išsivalyti dantis, reikia tinkamų įrankių – siūlo ar krapštukų, geros dantų pastos ir kokybiško dantų šepetuko.

Būtent tokį šepetuką mes jums ir pasiūlysime.

„Oclean Voyage“ – išmanus elektrinis dantų šepetukas su papildoma dovana už neįtikėtinai protingą kainą. Šį dantų šepetuką galima įsigyti už tik už 28,32 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti ir tai, jog šis elektrinis šepetukas atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio, todėl jums nereikės sukti galvos dėl jokių papildomų išlaidų, o pirkinys jus pasieks labai greitai.

Kuo geras šis dantų šepetukas? Palyginus su tradiciniais dantų šepetėliais, elektriniai dantų šepetėliai teikia daugybę privalumų. Jų kaina skiriasi, tačiau „Oclean Voyage“ atitinka optimalų kainos ir kokybės santykį. Be to, išmanieji šepetėliai yra gerokai efektyvesni, kai kalbame apie apnašų šalinimą.

„Voyage“ dantų šepetėlis turi puikų funkcijų rinkinį, užtikrinantį bendrą dantų ir dantenų priežiūrą. Šepetėlis atrodo kaip vientisas gaminys, tačiau sujungiamos dvi atskiros dalys - šepetėlio galva ir mėlynos spalvos korpusas. Paviršius malonus liesti ir neslysta, nes pagamintas iš specialios ABS medžiagos.

Žinoma, šio šepetėlio korpuse slypi visas gaminio mechanizmą. Šio šepetėlio šereliai vibruoja 76 000 judesių per minutę greičiu, o taip pat jis aprūpintas ir įvairiausiomis technologijomis, kurios užtikrins aukščiausios klasės dantų priežiūrą. Šepetėlio galvutė yra W formos, o nepriekaištingą priežiūrą užtikrins „DuPont“.

Kadangi „Oclean Voyage“ išmanusis dantų šepetėlis iš viso turi 5 skirtingus valymo režimus, kurie pritaikyti pagal daugelio poreikius. Dar vienas šio išmaniojo šepetėlio privalumas – net 90 dienų veikianti baterija. Tai reiškia, jog vieno įkrovimo jums pakaks kone trims mėnesiams. Negana to, su įrenginiu gausite ir kelionėms skirtą krepšelį.

Be abejo, „Oclean Voyage“ dantų šepetėlis yra atsparus vandeniui, jis atitinka IPX7 standartą. Jį laisvai galima plauti po vandens srove ar dubenyje, tai nepažeis įrenginio elektronikos. Perkant šį šepetėlį jūs gausite tris valymo galvutes, įkrovimo laidą, kelioninį krepšelį ir, žinoma, patį prietaisą. Geresnį pasiūlymą surasti būtų labai sunku.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas