Ištverkime karštą vasarą kartu: „Xiaomi” ventiliatorius - dabar už ypatingą kainą

Ignas Petrikonis

2020-07-08, 19:00 (atnaujinta 2021-05-22, 23:46)

0 komentarų
Ištverkime karštą vasarą kartu: „Xiaomi” ventiliatorius - dabar už ypatingą kainą

Turbūt visi esame vasarą patyrę tą jausmą, kai prakaitas nuo kaktos žliaugia upeliais, o dingti nėra kur. Viduje - tvanku, o lauke odą sviliną dar didesnė kaitra. Pirmas į galvą atėjęs problemos sprendimas - kondicionierius, tačiau jį įrengti galima toli gražu ne visur, jau nekalbant apie finansines išlaidas. Taigi, jau įsibėgėjusios vasaros proga mūsų skaitytojams norėtume pasiūlyti pigų kovos su karščiu įrankį.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą CC2342 (tai reikia atlikti po „Order Summary” skiltimi, paspaudus „Apply a Promotion Code”), „Xiaomi dukterinės bendrovės „Sothing Silent Fan” ventiliatorių įsigysite vos už 22,99 euro. Į kainą įskaičiuotas siuntimas į Lietuvą.

Daugiau apie „Sothing Silent Fan”

Šis fenas pirmiausia debiutavo „Xiaomi” valdomoje minios finansimo platformoje „Youpin”, kurioje pasirodo nauji ir įvairūs „Xiaomi” ir su ja susijusių kompanijų eksperimentiniai produktai. Ten jis susilaukė didelės sėkmės, todėl prekybininkai pradėjo jį siūlyti ir tarptautinei rinkai.

Didžiausias „Sothing Silent Fan” privalumas - itin stilingas dizainas. Dažnai ventiliatorių įsivaizduojame kaip vieną tų pigių baltų malūnėlių, kuriuos matome prekybos centruose, tačiau šis „Sothing” produktas įrodo, kad net ir tokie pigūs daiktai gali puošti namus. Matinė žalia arba rožinė korpuso spalva bei ryškus propeleris atitinka visas šiuolaikines tendencijas ir tikrai traukia akį.

Svarbus ypatumas - „Sothing Silent Fan” leidžia lengvai reguliuoti reguliuoti oro pūtimo kampą iki 90 laipsnių, kas leis šalto oro srovę susireguliuoti pagal savo poreikius. Taip pat yra galimybė reguliuoti oro pūtimo stiprumą - leidžiama rinktis iš 3 lygių.

„Sothing Silent Fan” iš kitų pigių ventiliatorių išsiskiria savo veikimo tylumu, tad jį tikrai galėsite pasistatyti biure ar miegajame, kaip per Lietuvą risis karščio banga. Tiesą sakant, kompanija netgi tuo parėmė visą šio modelio idėją.

Prietaiso funkcionalumą padidina jame įmontuota 4000mAh baterija, kas leidžia ventiliatorių nusivežti į sodybą, gamtą ar ten, kur nėra elektros šaltinio. Tokio energijos rezervo pakanka net 13 valandų oro pūtimo serijai. Po to pakaks akumuliatorių įkrauti pakuotėje pridedamu USB laidu.

Taigi, jeigu visada galvojote apie ventiliatoriaus įsigijimą, dabar tam turite puikią galimybę. „Xiaomi” produktas yra kur kas pranašesnis už analogiškus mūsų šalyje parduodamus įrenginius.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą CC2342 (tai reikia atlikti po „Order Summary” skiltimi, paspaudus „Apply a Promotion Code”), „Xiaomi dukterinės bendrovės „Sothing Silent Fan” ventiliatorių įsigysite vos už 22,99 euro. Į kainą įskaičiuotas siuntimas į Lietuvą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas