„Doogee“ demonstruoja naujausias technologijų inovacijas: atskleidė savo ateities planus, ruošiamasi pristatyti gausybė fantastiškų produktų

Partnerio turinys

2024-03-04, 06:45 (atnaujinta 2024-03-04, 09:46)

0 komentarų

Technologijų paroda „Mobile World Congress“ kasmet sutraukia ne tik tūkstančius technologijų entuziastų, bet ir daugybę gamintojų, kurie siekia nustebinti susirinkusius. Praėjusią savaitė baigėsi šis didžiulis rinkinys, tačiau naujienos pasirodo dar ir šiandien.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Doogee“ demonstruoja naujausias technologijų inovacijas: atskleidė savo ateities planus, ruošiamasi pristatyti gausybė fantastiškų produktų

Barselonoje vykusioje parodoje dalyvavo ne vienas gamintojas, kuris pristatė naujausius savo produktus. Tarp tokių bendrovių rasime ir „Doogee“ vardą. Kinijos technologijų kompanija MWC 2024 parodoje pristatė savo naujausias inovacijas ir visiškai naują 2024 metų produktų liniją.

Nauji „Doogee“ prietaisai, daugiausia dėmesio skiriantys technologinių ribų praplėtimui ir naudotojo patirties gerinimui, yra pasirengę iš naujo apibrėžti pramonės standartus.

Kinijos technologijų bendrovė šiemet ruošiasi pristatyti naująją „Doogee DK“ seriją, kuri pasiūlys itin atsparius išmaniuosius telefonus, taip pat debiutuos sulenkiami X serijos modeliai ir išmanioji planšetė „Doogee T30 Max“. Visi šie gaminiai iš naujo apibrėš pramonės standartus ir sužavės auditoriją visame pasaulyje.

„Doogee DK“ serija – sužavėk, sujunk, užkariauk

Nauja „Doogee“ atsparios konstrukcijos telefonų serija "DK Series" siekia tapti būdu, kuriuo lauko entuziastai atskleidžia laukinę gamtą.

„Doogee DK10“ iš naujo atskleidžia atsparaus išmaniojo telefono dizainą su kruopščiai pagamintu galiniu dangteliu, kuriame sklandžiai dera stilius ir funkcionalumas. Šis inžinerijos stebuklas pranoksta įprastus dalykus, siūlydamas harmoningą estetikos ir naujovių sintezę.

Jo elegantiškas, lengvas dizainas ne tik traukia akį, bet ir užtikrina neprilygstamą patogumą ir paprastą naudojimą. Sukurtas su neslystančiomis savybėmis, jis užtikrina patikimą sukibimą, todėl naudotojai gali užtikrintai valdyti savo prietaisą.

Sklandžiai sujungus naujoves, „Doogee DK“ serija kuriama bendradarbiaujant su „Morpho“ ir pristato neprilygstamą fotografavimo sistemą. Naudojant pažangiausią „Morpho Quad Camera“ technologiją, joje yra 50 MP pagrindinė kamera, 50 MP itin plataus kampo ir makro kamera, 64 MP naktinio matymo kamera ir 16 MP teleobjektyvas. Ši dinamiška partnerystė ne tik įkūnija prabangą ir gamtos didybę, bet ir pakylėja lauko fotografiją į naujas aukštumas.

Integruojant pažangius algoritmus, šis prietaisas įgalina nuotykių ieškotojus kiekvienu spustelėjimu užfiksuoti prabangos esmę ir atšiaurų laukinės gamtos žavesį, sukuriant autentiškumą atspindinčius vaizdo šedevrus. Be fotografijos meistriškumo, DK serijos atsparūs telefonai užtikrina išskirtinę naudotojo patirtį, pasižyminčią aukščiausios klasės dizainu, įtraukiančiais ekranais, galingais procesoriais ir neprilygstamu našumu, todėl užtikrina tokią kelionę kaip niekada anksčiau.

DK10 įkūnija ilgaamžiškumą, nes jam suteiktas MIL-STD-810H sertifikatas ir įspūdingi IP68 ir IP69K atsparumo vandeniui ir dulkėms sertifikatai. Šis puikus derinys ne tik užtikrina neprilygstamą patikimumą, bet ir įkvepia pasitikėjimo, kad lengvai įveiksite sudėtingiausias aplinkas. Nesvarbu, ar kovotumėte su ekstremaliomis klimato sąlygomis, ar įveiktumėte atšiaurias vietoves, DK10 yra tvirtas kompanionas, nepaliaujamai vykdantis savo misiją užtikrinti išskirtinį veikimą visais atvejais.

X serijos sulankstomi išmanieji telefonai – priimkite mobilumo ateitį

„Doogee X“ serija įkūnija išmaniųjų telefonų dizaino viršūnę, pristatydama revoliucinį sulankstomos formos faktorių, kuris keičia naudotojų bendravimo su įrenginiais būdą.

X serija - tai naujos nešiojamumo ir naujovių eros pradininkė, kurioje sklandžiai dera stilius ir funkcionalumas. Pasižymintis pažangiausia sulankstoma konstrukcija, aukštos kokybės ekranais, galingu veikimu ir elegantiška estetika, „Doogee X“ serija nustato naują šiuolaikinių išmaniųjų telefonų standartą, tenkindamas technologiškai išprususių naudotojų ir tendencijų formuotojų poreikius.

„Doogee T30 Max“ planšetė - skaitmeninės patirties tobulinimas

„Doogee T30 Max“ išmanioji planšetė skelbia naują skyrių skaitmeninių technologijų pasaulyje, žadėdama pakylėti jūsų skaitmeninę patirtį į naujas aukštumas. „T30 Max“ modelis iš naujo apibrėžia planšetinio kompiuterio galimybių ribas, sujungdamas pažangiausias naujoves ir elegantiško dizaino elementus.

Šis planšetinis kompiuteris, pasižymintis pažangiomis funkcijomis ir moderniausiomis technologijomis, skirtas padidinti produktyvumą, pramogas ir ryšį vartotojams, siekiantiems sklandžios ir įtraukiančios skaitmeninės patirties. Turėdamas nuostabų ekraną, galingas našumo galimybes ir stilingą, bet funkcionalų dizainą, „T30 Max“ nustato naujus šiuolaikinių išmaniųjų planšetinių kompiuterių standartus.

Demonstruodama savo įsipareigojimą plėsti ribas ir skatinti inovacijas, „Doogee“ siekia įkvėpti auditoriją ir įsitvirtinti kaip mobiliųjų technologijų kraštovaizdžio pionierė.

Daugiau informacijos apie naujausius „Doogee“ produktus galite rasti oficialioje bendrovės svetainėje, kurią rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas