Dukterinė „Xiaomi“ kompanija ruošia išmanųjį žiedą: aiškėja pirmosios „Black Shark Ring“ savybės, pasiūlys iki 180 dienų baterijos tarnavimo laiko

Lukas Snarskis

2024-04-20, 09:00

0 komentarų

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę produktų, o kai kurie iš jų priklauso ir dukterinėms bendrovėms. Daugeliui turėtų būti gerai žinomas ir prekinis ženklas „Black Shark“, kuris kasmet pristato naujus žaidimams skirtus telefonus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dukterinė „Xiaomi“ kompanija ruošia išmanųjį žiedą: aiškėja pirmosios „Black Shark Ring“ savybės, pasiūlys iki 180 dienų baterijos tarnavimo laiko

„Black Shark“ dažniausiai pristato tik išmaniuosius telefonus ar jiems skirtus produktus, tačiau netrukus ketina žengti ir į visiškai naujus vandenis. Bendrovės technikai jau kuris laikas kuria ir išmanųjį žiedą, kuris bus žinomas kaip „Black Shark Ring“.

Pranešama, jog kompanija yra pažengusioje išmaniojo žiedo kūrimo stadijoje ir socialiniame tinkle „Weibo“ pasidalino pirmosiomis reklaminėmis nuotraukomis. Tai atskleidžia, kad „Black Shark Ring“ pirkėjams bus pasiūlytas juodos ir raudonos spalvų, o žiedo storis sieks 2,2 mm.

Žvelgiant į tekste pateikiamas nuotraukas, galima matyti, kad žiedo centre yra plona juoda linija, kuri vienoje vietoje kiek išsiplečia. „Black Shark“ pažymi, jog šis išmanusis įrenginys turi „Smart Touch“ galimybę, tačiau daugiau informacijos apie tai nėra pateikiama.

Pirmasis dukterinės „Xiaomi“ kompanijos išmanusis žiedas pasiūlys visapusišką sveikatos stebėseną - širdies ritmo, deguonies kiekio kraujyje ir net kūno temperatūros stebėjimo ir matavimo galimybes. Nuotraukos atskleidžia ir tai, jog baterijos turėtų pakakti iki 180 dienų naudojimo.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada galėtų debiutuoti šis „Black Shark“ produktas ir kiek jis galėtų kainuoti. Kaip bebūtų, tokia informacija gali paaiškėti jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas