„Garmin“ pristatė du GPS dviračių kompiuterius – naujieji įrenginiai pasiūlys geriausius sprendimus kasdienai ir treniruotėms

Pranešimas spaudai

2023-04-13, 10:52

0 komentarų

Garmin pristato naujausius Edge® 540 ir Edge 840 serijos GPS dviračių kompiuterius, kurie sujungia platų našumu pagrįstų treniruočių metrikos spektrą (įskaitant specialų išsamų mokymą, kad būtų pasiekti kiekvieno dviratininko asmeniniai tikslai), pažangią navigaciją, suderintas funkcijas ir dar daugiau, kad padėtų dviratininkams pasiekti savo tikslus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Garmin“ pristatė du GPS dviračių kompiuterius – naujieji įrenginiai pasiūlys geriausius sprendimus kasdienai ir treniruotėms

Šie pažangūs, kompaktiški dviračių kompiuteriai suteikia dinamiškos veiklos įžvalgą, pažangių žemėlapių sudarymo, saulės energijos įkrovimo ir daugiau kitų galimybių, kad padėtų važiuoti ir treniruotis išmaniau.

Jei kalbame apie saulės įkrovimą, prietaiso baterijos veikimo laikas yra iki 32 valandų, naudojant aktyviai, reikliomis sąlygomis, ir iki 60 valandų, naudojant baterijos taupymo režimu. Visi šie patobulinti našumo rodikliai suteiks dviratininkui aiškų vaizdą apie savo stipriąsias ir silpnąsias puses prieš artėjančias varžybas ar kitą renginį ir pakeliui į kitą tikslą.

„Džiaugiamės galėdami pasaulinei dviračių bendruomenei pristatyti dvi naujas serijas – Edge 540 ir Edge 840. Su naujais našumo stebėjimo rodikliais, žemėlapių sudarymo patobulinimais ir saulės energijos įkrovimo funkcija šie naujieji Edge dviračių kompiuteriai iš tiesų keičia žaidimo taisykles ir yra puiki priemonė, pastebimai pagerinanti kiekvieno dviratininko mokymą“, – prisipažįsta Garmin visuotinio vartojimo prekių pardavimo viceprezidentas Denas Bartelas.

Naujos funkcijos, apie kurias reikėtų žinoti

Dviratininkams sukurtos Edge 540 ir Edge 840 serijos turi daug naujoviškų funkcijų, įskaitant:

  • Važiavimo dviračiu įgūdžiai ir kurso reikalavimai. Padeda nustatyti dviratininko stipriąsias ir silpnąsias puses ir pasiruošti tam tikro kelio ruožo ar pasirinktos trasos reikalavimams, sutelkiant mokymo dėmesį teisingomis kryptimis.

  • Tikslingas adaptyvusis mokymas. Važinėdami lauke ar patalpose galite žiūrėti kasdienes rekomenduojamas treniruotes ir mokymo rekomendacijas bei gauti suasmenintą treniruotę, kuri prisitaiko pagal treniruočių krūvį, atsigavimą ir pan.

  • Atsparumas realiu laiku. Stebėkite krūvio lygį važiuodami, kad galėtumėte analizuoti savo sugebėjimus ir pritaikyti treniruotes.

  • Pajėgumo vadovas. Stebėkite taikomą jėgą visą kelią.

  • „ClimbPro“ įkalnės planuotojas. Žiūrėkite likusias įkalnes ir kiekvienos jos lygį, važiuodami laisvai be krypties navigacijos, arba ieškokite įkalnių tiesiai Edge ir Garmin Connect™ išmaniojo telefono programėlėje prieš išvykdami.

  • Kelių juostų GNSS. Dviratininkai gali lengvai orientuotis su patobulintu padėties nustatymo tikslumu, naudodami kelių juostų GNSS technologiją.

  • Saulės įkrovimas. Power Glass™ saulės baterijos įkrovimo lęšis pailgina baterijos veikimo laiką iki 60 valandų baterijos taupymo režimu, todėl dviratininkai gali važiuoti iki 25 minučių per valandą papildomai dienos metu.

Įrenginys išsiskiria ir patvariu dizainu. Visuose Edge 540 ir Edge 840 serijų modeliuose yra 2,6 colio spalvotas ekranas ir funkciniai mygtukai, kurie veikia bet kokioje vairavimo aplinkoje, o Edge 840 serijos kompiuteriuose taip pat yra jautrus jutiklinis ekranas. Nesvarbu, kur Jus nuves kita kelionė, Edge 540 ir Edge 840 serijų modelių baterijų veikimo laikas yra įspūdingas. Ne saulės energijos modelių baterijos veikimo laikas yra iki 26 valandų, intensyviai naudojant, ir iki 42 valandų baterijos taupymo režimu, o saulės energijos modeliai gali užtikrinti dar ilgesnį važiavimo laiką.

Edge 540 ir Edge 840 serijos modeliuose įdiegti patobulinti treniruočių rodikliai ir navigacijos priemonės, padedančios dviratininkams pasiekti geriausius rezultatus. Naudodami Firstbeat Analytics™ įžvalgas, pavyzdžiui, VO2 max, treniruočių būseną ir treniruočių krūvį, atsigavimo laiką ir kt., dviratininkai gali matyti, kaip jų kūnas reaguoja į treniruotę. Nešiojant suderinamą Garmin išmanųjį laikrodį, dviratininkai gali gauti išsamesnį savo sveikatos ir savijautos vaizdą, naudodami tokias funkcijas kaip Pulse Ox3, Body Battery™ energijos stebėjimą, pažangų miego stebėjimą, miego rodiklį ir kt.

Važiuojant Edge 540 ir Edge 840 serijos modeliai leidžia dviratininkams stebėti, kaip jų kūnas reaguoja skirtingose aplinkose, ir nustatyti važiavimo pranešimus. Be to, patobulinti važiavimo dviračiu rodikliai praneša dviratininkui apie našumą, o kalnų dviratininkų rodikliai, įskaitant šuolių skaičius, šuolio atstumas, nuolydis ir srautas, padeda stebėti kiekvieno važiavimo epines smulkmenas.

Nesvarbu, kur vestų kelias, pažangios navigacijos funkcijos išlaikys dviratininkus kelyje. Vienas privalumų – naudojantis pažangiais vairavimo žemėlapiais, kuriuose dėl esančio Trendline™, išryškinami populiarūs keliai ir takai, taip pat lankytinos vietos. Be to, tiek Edge 540, tiek Edge 840 serijų naudotojai turi prieigą prie viso pasaulio Trailforks trasų turinio, todėl dviratininkai gali peržiūrėti maršrutus ir informaciją apie trasas visame pasaulyje. Tuo tarpu maršruto nurodymus ir pranešimus apie nukrypimą nuo maršruto dabar galima pristabdyti, kol dviratininkai tyrinėja aplinką, ir greitai įjungti, kad būtų galima sklandžiai grįžti į pradinį maršrutą arba pradinį tašką.

Saugiam važiavimui

Dviratininkai gali važiuoti ramia širdimi dėl integruotų saugos ir sekimo funkcijų, tokių kaip LiveTrack, grupinių pranešimų siuntimas ir nelaimingų atsitikimų aptikimas visoms dviračių veikloms, įskaitant važiavimą kalnų dviračiais. Siekiant didesnio pasitikėjimo važiuojant, Edge 540 ir Edge 840 serijos yra suderinamos su Varia™ (dviračio radaras su žibintuvėliu), taip pat inReach® įrenginiais, turinčiais SOS funkcijas ir ryšį, kai esate už tinklo ribų.

Atėjus laikui treniruotis patalpose, Edge 540 ir Edge 840 serijos modelius galima lengvai susieti su Tacx® išmaniaisiais patalpų treniruokliais. Nesvarbu, ar važiuoja patalpose, ar lauke, dviratininkai gali pasinaudoti Garmin Connect programėlės pranašumais. Norintiems pritaikyti savo dviračio kompiuterį, Connect IQ™ Store išmaniojo telefono programėlė siūlo pritaikytus duomenų laukus, programas ir valdiklius, kuriuos galima lengvai atsisiųsti į Edge įrenginį.

Dabar parduodamų Edge 540 Solar ir Edge 840 Solar rekomenduojama mažmeninė kaina yra atitinkamai 499,99 EUR ir 599,99 EUR. Ne saulės energiją vartojančio Edge 540 rekomenduojama mažmeninė kaina yra 399,99 EUR, o ne saulės energiją vartojančio Edge 840 – 499,99 EUR. Kiekvienam įrenginiui taip pat yra jutiklių komplektai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas