„Garmin“ pristatė „Tacx NEO 3M“ – galingą išmanųjį patalpų treniruoklį

Pranešimas spaudai

2023-12-17, 11:34

0 komentarų

„Garmin“ pristatė „Tacx NEO 3M“ – tiksliausią ir galingiausią treniruoklį, pasižymintį įvairiakrypčiu judėjimu ir leidžiantį pakelti važiavimo efektyvumą į aukštesnį lygį. Naujausias patalpų išmanusis treniruoklis papildytas integruotomis judėjimo plokštėmis, kad dviratininkai galėtų mėgautis patogesniu ir tikroviškesniu važiavimu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Garmin“ pristatė „Tacx NEO 3M“ – galingą išmanųjį patalpų treniruoklį

„Tacx NEO 3M“ taip pat remiasi naujoviška elektromagnetinio variklio stabdymo sistema ir sukuria virtualų smagratį, leidžiantį dviratininkams patirti važiavimo skirtingais keliais ir net įkalnėmis pojūtį.

Be to, ši sistema sklandžiai integruojasi su „Tacx Training“ programėle, todėl dviratininkai gali atlikti treniruočių plano pratimus, sinchronizuotus su „Garmin Connect“ kalendoriumi, dalyvauti virtualiuose „GroupRides“ važiavimuose, dalyvauti treniruočių važiavimuose su „WorldTour“ profesionalais ir žiūrėti įtraukiančius vaizdo įrašus iš gražiausių maršrutų ir vietų visame pasaulyje.

„Mūsų tikslas – treniruotes uždarose patalpose padaryti kuo panašesnes į treniruotes lauke, todėl didžiuojamės galėdami tai padaryti pristatydami „Tacx NEO 3M“ – vienintelį treniruoklį, kuriame integruotas įvairiakryptis judėjimas, virtualus smagratis ir magnetinis variklis. Dabar dviratininkai gali naudotis funkcijomis ir technologijomis, kurių neras niekur kitur, ir taip pagerinti savo treniruotes kaip niekada anksčiau“, – sakė Dan Bartel, „Garmin“ pasaulinių pardavimų vartotojams viceprezidentas

„Tacx NEO 3M“ užtikrina tikroviškiausią važinėjimą patalpose ir pažangius treniruočių bei našumo rodiklius, įskaitant:

  • Įvairiakryptis judėjimas: įmontuotos judesio plokštelės papildo natūralų treniruoklio lenkimą iš šono į šoną, pridėdamos judesį iš priekio į nugarą, todėl dviratininkai gali važiuoti natūralesnėje padėtyje ir efektyviau treniruotis. Plokšteles galima prijungti ir atjungti pagal poreikį.
  • Tikras kelio jausmas: virtualus smagratis imituoja važiavimo skirtingais keliais, pvz., grindiniu ir žvyrkeliu, pojūtį, kad padėtų dviratininkams treniruotis įvairiose vietovėse.
  • Programėlės integracija: be integracijos su Tacx Training programėle, galite prisijungti prie kitų populiarių treniruočių ir virtualaus važiavimo platformų, pavyzdžiui, TrainerRoad ir Zwift, ir automatiškai įkelti važiavimo duomenis į Garmin Connect programėlę.
  • Imituojamos įkalnės: galite įveikti sunkiausius pakilimus treniruodamiesi realiai imituotose įkalnėse, kurių nuolydis siekia iki 25 %, ir patirti nusileidimo simuliaciją.
  • Galios tikslumas: našumo matavimai, įskaitant galią, greitį ir kadenciją, yra tikslūs 1 % tikslumu platesniame galios diapazone, kad atitiktų visų lygių dviratininkų poreikius.
  • Paruoštas sprintui: maksimalus stabilumas net ir pasiekus sprinto greitį – iki 2200 vatų.
  • Dinaminė inercija: išlaiko judėjimo į priekį pojūtį, atsižvelgiant į dviratininko svorį, greitį ir nuolydį.
  • ERG režimas: vykdant treniruotes šiuo režimu, galios tikslai automatiškai koreguojami.
  • Išskirtinis dizainas: magnetai sumažina vibraciją, todėl treniruoklis veikia labai tyliai, o įmontuotas LED indikatorius keičia spalvas, rodydamas, kaip stipriai dviratininkas stumia. Dviratininkai taip pat gali važiuoti neįjungę treniruoklio į elektros tinklą, o dėl naujos integruotos rankenos jį lengviau transportuoti.

Naudodamiesi „Tacx Training“ programėle suderinamame išmaniajame telefone arba planšetiniame kompiuteryje galite: atlikti treniruočių plano pratimus iš „Garmin Connect“ programėlės; pasiekti aukštos kokybės treniruočių vaizdo įrašus iš viso pasaulio; dalyvauti treniruočių važiavimuose kartu su „WorldTour pro“ komandomis; bendrauti, treniruotis ir važiuoti su draugais visame pasaulyje naudodamiesi „GroupRide“; atlikti iššūkius ir pelnyti ženkliukus „Garmin Connect“. Įsigiję „NEO 3M“ dviratininkai gali išpirkti nemokamą trijų mėnesių „Tacx Training“ programėlės Premium prenumeratą.

„Tacx NEO 3M“ yra parengtas važiavimui su nauja iš anksto įdiegta 11 greičių kasete, sklandžiu įjungimo procesu per „Tacx Training“ programėlę ir jam nereikalingas joks kalibravimas. Dviratininkai taip pat gali naudoti naują adapterį (parduodamas atskirai), kad gautų stipresnį ir stabilesnį ryšį virtualioms lenktynėms per Ethernet arba Wi-Fi technologiją. Jau parduodamo „Tacx NEO 3M“ siūloma mažmeninė kaina yra 1999,99 EUR.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas