Garmin siūlo moterims tinkamą širdies ritmo monitorių: pristatomas įrenginys, kuris padės peržengti savo galimybių ribas

Pranešimas spaudai

2024-01-26, 09:00

0 komentarų

„Garmin“ toliau džiugina moteris joms tinkančiais naujais produktais – pristatomas „Garmin HRM-Fit“™, naujausias moterims sukurtas širdies dažnio monitorius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Garmin siūlo moterims tinkamą širdies ritmo monitorių: pristatomas įrenginys, kuris padės peržengti savo galimybių ribas

Pritvirtinamas prie vidutinio ir didelio palaikymo sportinių liemenėlių, kad būtų maksimaliai patogus ir tiksliai fiksuotų širdies ritmo ir treniruočių duomenis tikruoju laiku. „HRM-Fit“ pakankamai universalus, kad galėtų būti naudojamas tokiose veiklose kaip bėgimas, dviračio mynimas viduje ir lauke, jėgos treniravimas, HIIT ir kt.

„Sukurtas atsižvelgiant į patogumą, „HRM-Fit“ yra specialiai mūsų moterims klientėms pagaminta treniravimosi priemonė. Nesvarbu, ar išeisite pabėgioti, ar į HIIT užsiėmimą, jis lengvai prisisega prie apatinės sportinės liemenėlės dalies ir suteikia jums tikslius širdies ritmo ir treniravimosi duomenis, kurie padeda geriau pažinti savo kūną, nes stebi, kaip judate“, – Susan Lyman, „Garmin“ pasaulinės naudotojų rinkodaros viceprezidentė.

Judėkite laisvai ir viską išprakaituokite kartu su „Garmin HRM-Fit“. Jis paprastai tvirtinamas prie vidutinio ir didelio palaikymo sportinių liemenėlių, įskaitant „Adidas“, „Athleta“, „NOBULL“, „Under Armour“ ir kitų gamintojų liemenėles, kad sumažintų judesius ir padidintų komfortą.

„Garmin HRM-Fit“ padeda sportininkėms peržengti savo galimybių ribas naudojant populiarias treniruočių priemones, įskaitant:

  • Prisijungimas: perduokite tikslius širdies ritmo ir efektyvumo duomenis tikruoju laiku prijungtiems „Garmin“ išmaniesiems laikrodžiams ir Edge® dviračių kompiuteriams, suderinamai kūno rengybos įrangai, Tacx Training™ programėlei ir t.t.
  • Treniravimosi galimybės: užfiksuokite tikslius širdies ritmo duomenis įvairiose veiklose, įskaitant bėgimą, dviračio mynimą viduje ir lauke, jėgos treniravimą, HIIT, kūno rengybos pamokas ir kitur. Be to, jeigu sportininkė nusisega savo prijungtą išmanųjį laikrodį1 ir palieka jį už pasiekiamumo ribų, HRM-Fit išsaugos treniruotės duomenis ir išsiųs juos į laikrodį, kai monitorius vėl bus laikrodžio veikimo zonoje.
  • Vidaus bėgimas: matykite savo tempą ir atstumą prijungtame „Garmin“ išmaniajame laikrodyje, kai bėgate vidaus trasoje ar ant bėgimo takelio.
  • Aktyvumo sekimas: jeigu sportininkė nėra užsisegusi savo išmaniojo laikrodžio, HRM-Fit fiksuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, intensyvumo minutes ir visos dienos širdies ritmą. Jis netgi atnaujins visus prijungtus „Garmin“ prietaisus per „Garmin Connect“ mobiliojo telefono programėlę.
  • Bėgimo dinamika: gaukite bėgimo dinamikos rodiklius, įskaitant sąlyčio su žeme laiko balansą, taktinį dažnį, žingsnio ilgį ir dar daugiau, kai esate prisijungę prie suderinamo „Garmin“ išmaniojo laikrodžio1, kad dar labiau pagerintumėte savo pajėgumus.

„Garmin HRM-Fit“, kurio baterija veikia iki vienerių metų, galima įsigyti jau dabar, o jo siūloma mažmeninė kaina yra 159,99 eurai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas