„Huawei“ paskelbė apie tarptautinį pristatymo renginį: bus pristatyta išmanioji apyrankė, nešiojamas kompiuteris, tačiau klausimų kyla dėl „Pura 70“ serijos

Lukas Snarskis

2024-04-29, 16:35

0 komentarų

„Huawei“ švenčia dvylikos metų sukaktį po „Ascend P1“ pristatymo, o būtent šis modelis tapo pradžia, į fotografiją orientuotų P serijos įrenginių. Neseniai įvyko oficialus „Huawei Pura 70“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas, kuri pakeitė iki šiol buvusius P linijos modelius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ paskelbė apie tarptautinį pristatymo renginį: bus pristatyta išmanioji apyrankė, nešiojamas kompiuteris, tačiau klausimų kyla dėl „Pura 70“ serijos

2024 metų „Huawei“ flagmanų seriją sudarys keturi įrenginiai – tai „Pura 70“, „Pura 70 Pro“, „Pura 70 Pro+“, o taip pat ir „Huawei Pura 70 Ultra“. Dabar kompanijos atstovai paskelbė ir apie tarptautinį pristatymo renginį.

Kinijos technologijų milžinė surengs spaudos konferenciją Dubajuje, kuri numatyta gegužės 7 dieną. „Huawei“ ketina pristatyti naujus dėvimuosius įrenginius, „Matebook“ kompiuterius ir planšetinį kompiuterį, tačiau apie išmaniuosius telefonus, deja, neskelbiama.

Tikėtina, jog šio renginio metu bus pristatyta „Watch Fit 3“ išmanioji apyrankė, apie kurią rašėme jau kiek anksčiau. Naujasis modelis atrodo kone identiškai kaip ir „Apple Watch“ išmanieji laikrodžiai. Korpuso forma yra ne tiek „įkvėpta“, kiek praktiškai identiška, kaip ir kampų išlenkimas.

Taigi, jei visada norėjote įrenginio, kuris atrodo kaip „Apple“ išmanusis laikrodis, bet norite naudoti „Android“ telefoną – panašu, jog „Huawei“ ketina pasirūpinti tuo.

Spaudos konferencijos metu taip pat bus pademonstruotas ir „MateBook X Pro 2024“ nešiojamas kompiuteris, kuris kiek anksčiau debiutavo Kinijos rinkoje. Žinoma didžiausias klausimas kyla dėl „Pura 70“ serijos išmaniųjų telefonų. Ar jie atkeliaus į tarptautinę rinką – kol kas nežinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas