Kinijos technologijų milžinė demonstruoja neįtikėtinus sprendimus: naujausias produktas gali amžiams pakeisti automobilių rinką

Arnas Balčiūnas

2023-03-25, 07:25

0 komentarų

Kinijos milžinė „Huawei“ savo automobilių verslą įkūrė dar 2019 metų gegužę, siekdama, kad tam tikru momentu nebegamintų savo transporto priemonių. Bendrovė pradėjo nuo rinkodaros skyriaus įkūrimo, kas leido atlikti plataus masto automobilių rinkos tyrimus Kinijoje ir užsienyje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijos technologijų milžinė demonstruoja neįtikėtinus sprendimus: naujausias produktas gali amžiams pakeisti automobilių rinką

„Huawei“ jau yra prisidėjusi prie ne vieno elektrinio automobilio kūrimo, o šią savaitę pristatė ir naujos kartos įkrovimo stoteles. Naujasis „FusionCharge“ įkrovimo sprendimas pasižymi aukštu patikimumu bei efektyvumu, o veikimas skleidžia minimalų kiekį triukšmo.

Pranešama, jog jau netrukus Kinijos technologijų milžinės sukurtas modulis galės pasiūlyti iki 40 kW įkrovimo galimybę, o jau netrukus jis turėtų būti pradėtas naudoti Kinijos rinkoje. „Huawei“ sprendimas turėtų leisti sutaupyti įkrovimo vietų įrengimo išlaidas. Vidiniams bandymams bendrovė jau yra įrengusi aštuonias tokias stoteles.

Kinijos tinklaraštininkai jau dalinasi naujųjų „Huawei“ įkrovimo stotelių nuotraukomis, kurios atskleidžia ir tam tikrus dizaino ypatumus. Nesunku pastebėti, jog „FusionCharge“ yra raudonos spalvos, o ant jų puikuojasi bendrovės logotipas. Polių apačioje galima matyti ir šilumos spinduliavimo įrenginius, kurie užtikrina tinkamą darbinę temperatūrą.

Skelbiama, kad šios stotelės naudoja skysčių aušinimo sistemą, kurios išeigos įtampos diapazonas yra nuo 200 V iki 1000 V. „FusionCharge“ gali pasiūlyti maksimalią 600A išvesties srovę, o maksimali išvesties galia siekia iki 600kW. Tokios savybės leidžia „Aito M5“ elektromobilį įkrauti vos per 10 minučių, kas yra įspūdingas rezultatas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas