Kriptovaliutą dabar galima tiesiogiai pervesti į „Visa“ korteles konvertuojant į įprastus pinigus

TopCom.lt

2024-02-05, 06:45

0 komentarų

„Visa“ pasiūlė naują galimybę iškeisti kriptovaliutą į įprastus pinigus, nenaudojant centralizuotų finansų keitimo įrankių. Kriptovaliutą dabar galima siųsti tiesiai iš kriptovaliutos piniginės į „Visa“ debeto kortelę, naudojant „Visa Direct“ technologiją, kuri tapo įmanoma bendrovei bendradarbiaujant su Web3 infrastruktūros tiekėju „Transak“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kriptovaliutą dabar galima tiesiogiai pervesti į „Visa“ korteles konvertuojant į įprastus pinigus

Dviejų kompanijų partnerystė leidžia vartotojams iš 145 šalių tiesiogiai konvertuoti mažiausiai 40 kriptovaliutų, įskaitant Bitcoin, į fiat pinigus. Pagal „Transak“ svetainės svetainės duomenis, į palaikomų šalių sąrašą patenka Kipras, Malta, Singapūras, Turkija, Portugalija, Jungtiniai Arabų Emyratai ir kt.

„Tai svarbus žingsnis link masinio kriptovaliutų įsisavinimo ir naudojimo“, – sakė „Tranak“ rinkodaros vadovas ir ryšių su investuotojais vadovas Harshit Gangwar, atkreipdamas dėmesį į prieinamesnį ir patogesnį sandorių pobūdį, kurį suteikia partnerystė.

Anot jo, prieigą prie naujos funkcijos gavo decentralizuotų platformų ir piniginių, tokių kaip „MetaMask“, „Ledger“, „Trust Wallet“ ir kitų, vartotojai. „MetaMask vartotojai dabar gali lengvai pereiti tiesiai iš savo piniginės į „Visa” kortelę, padidindami savo skaitmeninio turto patogumą ir praktiškumą”, – sakė Gangwar.

Jis pridūrė, kad platforma bendradarbiauja su „Visa“, nes turi licencijas keliose jurisdikcijose ir garantuoja „Pažink savo klientą“ (KYC) ir kovos su pinigų plovimu technologijas, o tai savo ruožtu leidžia „Transak“ patikrinti vartotoją ir teisiškai įgalioti tokias operacijas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas