„Motorola“ pasidalino dvejomis svarbiomis naujienomis: sudarė bendradarbiavimo sutartį su „Corning“ ir pristatė „Smart Connect“ galimybę

Lukas Snarskis

2024-02-28, 13:01

0 komentarų

Barselonoje prasidėjo kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Jau pirmąją dieną buvo galima išvysti gausybę naujienų, o kai kurios bendrovės naudojasi proga pranešti ir apie naujas partnerystes.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Motorola“ pasidalino dvejomis svarbiomis naujienomis: sudarė bendradarbiavimo sutartį su „Corning“ ir pristatė „Smart Connect“ galimybę

MWC 2024 parodoje dalyvauja ir „Motorola“ atstovai. Šios bendrovės vadovai pasidalino naujienomis, kurios patiks šios kompanijos telefonų pirkėjams. Skelbiama, jog nuo šiol visuose „Motorola“ įrenginiuose bus naudojamas „Corning Gorilla Glass“ apsauginis stiklas.

„Motorola“ jau seniai naudoja „Gorilla Glass“ stiklą daugumoje savo flagmanų ir vidutinės klasės telefonų. Vis dėlto, naujasis pranešimas patvirtina, kad net ir pigiausi „Moto“ įrenginiai bus atsparesni įbrėžimams ir kritimui dėl čia planuojamų naudoti „Corning“ gaminių.

„Naudodami „Corning Gorilla Glass“ apsauginį stiklą visuose „Motorola“ modeliuose siekiame pirmauti pramonėje, užtikrindami, kad kiekvienas vartotojas galėtų naudotis šios pažangiausios technologijos teikiamu patvarumu ir ramybe,“ – tikino „Motorola“ klientų patirties vadovas Rubenas Castano.

Ir tai nebuvo vienintelė bendrovės naujiena. „Motorola“ taip pat paskelbė apie „Smart Connect“ - tęstinumo funkcijų rinkinį, kuris veikia visuose „Motorola“ ir „Lenovo“ išmaniuosiuose telefonuose, planšetiniuose ir asmeniniuose kompiuteriuose.

Naujoji vientisa kelių įrenginių sąsaja pasižymi telefono, planšetinio ir asmeninio kompiuterio kryžminiu valdymu, palaikant vieningą klaviatūros ir pelės sąveiką visuose trijuose įrenginiuose. Naudotojai taip pat gaus suvienodintą pranešimų sinchronizavimą, greitą failų bendrinimą ir galimybę naudoti telefoną kaip interneto kamerą.

Skelbiama, jog „Smart Connect“ galimybė prieinama visuose „Lenovo“ kompiuteriuose su „Windows 10“ ar naujesne operacinės sistemos versija. Artimiausiu metu ši programa bus prieinama ir kai kuriuose „Lenovo“ planšetiniuose kompiuteriuose ir „Motorola“ išmaniuose telefonuose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas