Naujausias „Apple“ šedevras gali tapti didžiuliu galvos skausmu: aiškėja, jog „Vision Pro“ gali pridaryti daugybę problemų, kuomet reikės jį taisyti

MiTech.lt

2024-03-05, 11:45

0 komentarų

Naujieji „Apple Vision Pro“ akiniai – pilnavertis kompiuteris, kurį galima valdyti tiesiog savo akimis, rankomis ir balsu. Pats „Apple“ įkūrėjas Steve Jobs kadaise svajojo apie tokį prietaisą ir viename iš interviu 2005 metais potencialią patirtį apibūdino kaip „ausines vaizdui“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujausias „Apple“ šedevras gali tapti didžiuliu galvos skausmu: aiškėja, jog „Vision Pro“ gali pridaryti daugybę problemų, kuomet reikės jį taisyti

Pasak populiaraus „YouTube“ kanalo „Phone Repair Guru“, „Vision Pro“ galima atidaryti be problemų, kai tik šiek tiek pasipraktikuosite, tačiau „Apple“ sąmoningai apsunkino trečiųjų šalių remonto dirbtuvių ir „pasidaryk pats“ entuziastų galimybes iš tikrųjų pakeisti bet kokią sugedusią aparatinę įrangą.

Kaip ir daugumoje kitų „Apple“ produktų, kiekviena „Vision Pro“ dalis yra serijinė, o tai reiškia, kad įrenginys neveiks, jei pakeisite bet kurią iš jų net originalia „Apple“ aparatine įranga.

YouTuberis išbandė įrenginio pataisomumą pakeisdamas jo biometrinius duomenis palaikantį ekraną originaliu „Vision Pro“ ekranu iš kito įrenginio, tačiau nepavyko pasiekti, kad akiniai veiktų su nauja aparatine įranga. Tuomet jis pabandė tą patį padaryti su ausinių jutikliais ir „Persona Display“ ekranu, tačiau nustatė, kad jie taip pat yra užblokuoti programine įranga ir negali būti pakeisti tomis pačiomis dalimis iš kito „Vision Pro“.

Įdomu tai, kad „Phone Repair Guru“ išvados prieštarauja neseniai pasirodžiusiam „iFixit“ vaizdo įrašui, kuriame teigiama, kad nė viena „Vision Pro“ dalis nėra užblokuota programine įranga, o tai reiškia, kad jas galima keisti tarp dviejų įrenginių be jokių funkcinių problemų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas