Net ir akvariumai gali būti išmanūs: „Xiaomi“ pristatė neįtikėtiną naujieną, kuri aptiks žuvyčių augintojams

Lukas Snarskis

2022-12-27, 13:42

0 komentarų

Kinijos bendrovė „Xiaomi“ kuria pačius įvairiausius produktus – nuo išmaniųjų telefonų iki elektrinių automobilių. Būtų labai sunku surasti įrenginį, kurio nėra šios kompanijos asortimente, o dabar tos ribos ir dar labiau praplėstos. Daugiau nei 600 skirtingų produktų siūlanti milžinė dar labiau praplėtė pasiūlą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Net ir akvariumai gali būti išmanūs: „Xiaomi“ pristatė neįtikėtiną naujieną, kuri aptiks žuvyčių augintojams

Antrąją Šv. Kalėdų dieną, „Xiaomi“ pristatė „Mijia Smart Aquarium“, kuris jau pasirodė bendrovės sutelktinio finansavimo platformoje ir yra siūlomas įsigyti už 50 JAV dolerių, kas yra maždaug 47 eurai. Jeigu nesate tikri kuo gali pasižymėti išmanusis akvariumas – siūlome skaityti toliau.

Naujasis „Mijia“ prekės ženklu pažymėtas akvariumas turi 5 pakopų „prof-grade“ galinio filtro sistemą. Savaime išsivalantis vandens siurblys nuo užsikimšimo gali atlikti fizinį filtravimą ir auginti bakterijas, kad rezervuare būtų sukurta ekosistema, o taip pat ir sumažintas vandens keitimo dažnis. Teigiama, jog vandenį vartotojai turės keisti kartą per pusę metų.

Išmanusis „Mijia“ akvariumas naudoja penkių linijų itin skaidrų UHA stiklą, kuris pasižymi ir itin aukštu šviesos pralaidumu, siekiančiu 91,3 proc. Verta pastebėti, jog tokio lygio stiklai naudojami automobilių pramonėje. Viena iš naudingiausių akvariumo savybių – galimybė nuotoliniu būdu šerti žuvis. Žinoma, tam jums bus reikalinga „Mijia“ aplikacija.

Programėlė suteiks galimybę valdyti vandens srautą, apšvietimo efektus, o tai yra itin naudinga tiems, kurie dažnai nebūna namuose ir neturi galimybės tinkamai pasirūpinti savo žuvytėmis. „Mijia“ akvariumo privalumai leis jums mėgautis ilgomis kelionėmis, o tuo pačiu – nesukti galvos dėl namuose palikto akvariumo su žuvytėmis.

Kaip jau minėjome, šis „Xiaomi“ sukurtas išmanusis akvariumas bus prieinamas bendrovės sutelktinio finansavimo platformoje, kur jo kaina sieks maždaug 47 eurus. Ar šis šedevras kada pasieks Europą – išlieka nežinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas