„Nothing“ ketina nustebinti visą pasaulį: paskelbta apie paslaptingą renginį, tačiau pagrindinis akcentas - paslaptyje

Lukas Snarskis

2024-03-19, 08:00

0 komentarų

Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui, o kai kurios bendrovės jau spėjo ir juos pristatyti. Tikėtina, kad tokių planų turi ir „Nothing“, tačiau neseniai buvo pristatomas vidutinės klasės įrenginys.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nothing“ ketina nustebinti visą pasaulį: paskelbta apie paslaptingą renginį, tačiau pagrindinis akcentas - paslaptyje

Internete jau kelis mėnesius sklandė įvairiausios kalbos apie „Nothing“ planus pristatyti naują vidutinės klasės įrenginį, kuris bus žinomas kaip „Phone (2a)“. Šio išmaniojo telefono pristatymas įvyko ne taip ir seniai, o dabar bendrovė planuoja surengti ir dar vieną spaudos konferenciją.

Socialiniame tinkle „X“ buvo patalpintas trumpas „Nothing“ vaizdo įrašas, kuriame galima matyti kompanijos vadovą Carlą Pei ir „Nothing“ turinio komandos narę Julie. Vos dešimties sekundžių įraše kalbama apie „pirmą kartą rinkoje“, o pabaigoje pažymima kovo 20 diena.

Deja, tačiau ką ketina pristatyti „Nothing“ kompanijos atstovai – išlieka paslaptis. Kaip bebūtų, spaudos konferencija įvyks jau rytoj, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale. O iki tol – kaip manote ką galėtų pristatyti šios bendrovės vadovai?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas