„Omnis Power“ į Lietuvos rinką ateina su naujos kartos saulės moduliais

Pranešimas spaudai

2023-04-19, 10:20

0 komentarų

Tarptautinė kompanija „Omnis Power“ įkūrė būstinę Kaune ir į Baltijos šalių rinką ateina su naujos kartos dvipusiais saulės moduliais – „N-Type“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Omnis Power“ į Lietuvos rinką ateina su naujos kartos saulės moduliais

Saulės modulius, baterijas bei inverterius gaminanti įmonių grupė „Omnis Power“, kurios pagrindinis biuras yra Italijoje, įsitvirtino technologijų tyrimų ir konkurencingų produktų kūrimo priešakyje, tapo vienu iš inovatyviausių ir patikimiausių saulės energetikos prekių gamintojų pasaulyje.

„Omnis Power“ plečia gamybą: rinkai pristatė naujos kartos dvipusius saulės modulius „N-Type“. Šie „N-Type“ moduliai neturi pirmiems metams paprastai būdingo staigaus gamybos efektyvumo mažėjimo, vadinamosios degradacijos. Vienas iš esminių šių naujos kartos saulės modulių savybių – per metus modulių efektyvumas sumažėja vos iki 0,4%, tokiu būdu užtikrinant efektyvesnę elektros energijos gamybą.

„N-Type“ moduliai taip pat yra atsparesni aukštoms temperatūroms ir elektrą gamina tolygiai – net ir karščiausiomis dienomis. Šie saulės moduliai yra efektyvūs ir prie prastesnio apšvietimo bei pasižymi aukštesniu naudingumo koeficientu nei senesnės kartos „Perc type“ moduliai.

„Omnis Power“ saulės modulių gamyboje naudojamas tik aukštos kokybės „Saint-Gobain“ stiklas bei DU PONT plėvelė, tokiu būdu užtikrinant modulių ilgaamžiškumą. Tai yra faktoriai, dėl kurių „Omnis Power“ gaminiams suteikia net 25–30 metų garantiją.

Aukštos kokybės stiklas leidžia „Omnis Power“ naujos kartos dvipusius saulės modulius „N-Type“ gaminti kur kas lengvesnius nei kitų gamintojų.

Įdarbins dirbtinį intelektą

Per tūkstantį darbo vietų visame pasaulyje sukūrusi „Omnis Power“, kuri veiklą plėtoja nuo Amerikos iki Australijos, nuo Europos iki Azijos, stiprina savo pozicijas. Iki metų pabaigos Italijoje bus atidaryta pirmoji fotovoltinių plokščių gamykla, kurios gamybinis pajėgumas sieks 500 MW per metus.

Čia veiks didelių investicijų pareikalavusios išskirtinės gamybos linijos, kurios bus visiškai automatizuotos ir robotizuotos. Kompanija planuoja įdarbinti dirbtinį intelektą, kuris padės valdyti fotovoltines sistemas tiek namų ūkiams, tiek pramonės ir energetikos bendruomenėms. Tikimasi, kad toks sprendimas optimaliai sumažins žmogaus įsikišimą. Tokiu būdu rinkai bus siūlomas didesnis ir įvairesnių gaminių pagal poreikius pasirinkimas.

Dar vieną gamyklą kitais metais kompanija „Omnis Power“ planuoja Estijoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas