„Oppo“ pademonstravo išplėstinės realybės akinių prototipą: Barselonoje pristatytas produktas aprūpintas dirbtiniu intelektu ir puikiomis savybėmis

Arnas Balčiūnas

2024-02-29, 13:01

0 komentarų

Barselonoje vyksta kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Jau pirmosiomis dienomis buvo galima išvysti gausybę naujienų, o kai kurios bendrovės demonstruoja ir išskirtinius produktus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Oppo“ pademonstravo išplėstinės realybės akinių prototipą: Barselonoje pristatytas produktas aprūpintas dirbtiniu intelektu ir puikiomis savybėmis

Vienoje didžiausių technologijų parodų dalyvauja ir Kinijos kompanija „Oppo“, kuri pasidalino savo ateities planais, susijusiais su dirbtiniu intelektu, o taip pat pademonstravo iš išmaniųjų akinių prototipą. Bendrovės atstovai pristatė išplėstinės realybės „Air Glass 3 XR“ akinius.

Akiniai gali pasiekti „Oppo“ modelį „AndesGPT“ pasitelkiant išmanųjį telefoną, suteikdami „neapsunkinančią“ dirbtinio intelekto patirtį. Akivaizdu, kad bendrovės vadovai mano, jog spausti mygtuką telefone yra per daug pastangų ir bando kažką su tuo daryti.

„Oppo Air Glass 3 XR“ akiniai sveria 50 gramų ir turi pačių sukurtą dervos bangolaidį, kurio lūžio rodiklis yra 1,70. Jo didžiausias ryškumas yra daugiau nei 1000 nitų. „Oppo“ teigia, kad šios savybės užtikrina patirtį, artimą įprastų akinių patirčiai, ir kartu užtikrina geriausią tokio tipo nespalvotą ekraną.

Akiniai turi „AndesGPT“ sukurtą dirbtinio intelekto balso asistentą, taip pat palaiko jutiklinę sąveiką, kad būtų galima valdyti muziką, balso skambučius, informacijos rodymą ir vaizdų peržiūrą. Jame yra keturi mikrofonai, skirti triukšmo izoliacijai pagerinti, o „Oppo“ žada ir aukštos kokybės garso išvestį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas