Pasiruošti artėjančiai moters dienai padės ir dirbtinis intelektas: dar ne vėlu paruošti originalią dovaną, sužinokite, kaip tai padaryti

Pranešimas spaudai

2024-03-04, 10:30

0 komentarų

Kovo 8-oji jau visai šalia, todėl galbūt sukate galvą, kaip reikės pasveikinti savo gyvenimo moteris. Svarbu prisiminti, kad visai nereikia pirkti kažko, ko negalite sau leisti, kad parodytumėte, kokios jos yra mylimos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pasiruošti artėjančiai moters dienai padės ir dirbtinis intelektas: dar ne vėlu paruošti originalią dovaną, sužinokite, kaip tai padaryti

Juk negalima įkainoti gražių žodžių, smagių prisiminimų ar laiko kartu, o dažnai tai yra tie dalykai, kurie džiugina labiausiai. Dar nevėlu pasitelkti dirbtinį intelektą ar vaizduotę ir paruošti originalią dovaną, kuri maloniai nustebins moters dienos proga.

„Norint nudžiuginti savo mylimąją, mamą, močiutę, sesę ar dukrą, reikėtų kartu leisti laiką, ne pinigus. Gerai apgalvotos dovanos ar patirtys, net tos, kurių kaina yra nedidelė, dažnai reiškia kur kas daugiau nei dizainerio kurta rankinė ar kelionė į šiltus kraštus. Pavojaus varpai skamba tada, kai dovanai išleidžiama daugiau nei buvo planuota arba net nusprendžiama skolintis – tokių atvejų pasitaiko ir mūsų praktikoje, todėl norisi priminti, kaip to išvengti. Vargu, ar mylima moteris nudžiugtų sužinojusi, jog už dovaną jūs dar kurį laiką turėsite mokėti paskolos įmokas“, – pasakoja Donata Stoškuvienė, skaitmeninių finansinių paslaugų įmonės „Creditea“ Klientų patirties valdymo vadovė.

Pasak specialistės, yra daugybė būdų parodyti dėmesį savo mylimai moteriai neišleidžiant daugiau nei planavote. Štai kelios idėjos pasitelkiant dirbtinį intelektą, kuris padės nudžiuginti kovo 8-osios proga.

Sugeneruokite portretą ir sukurkite komiksą

Įvairių dirbtinio intelekto programėlių dėka vos per kelias sekundes iš pateiktų nuotraukų galite sukurti animuotą avatarą. Gautuose portretuose jūsų mylimos moterys gali būti atvaizduotos skirtingose rolėse – nuo astronautės iki superherojės. Sukūrus tokį kūrinį, jo panaudojimo galimybės yra beveik neribotos. Galite sukurti ekrano užsklandą, sukurti komiksą, nuotrauką įrėminti ar uždėti ant marškinėlių.

Sukurkite eilėraštį ir ranka parašykite laišką

Tai puiki proga parašyti laišką ir priminti mylimai moteriai, kodėl esate dėkingi, kad ją turite savo gyvenime. Tokia dovana nekainuos nieko, tačiau privers pasijusti lyg romantiniame filme ir šį gestą prisiminti ilgai.

O dar geriau, jei ranka rašytas laiškas rimuosis ir primins poemą. Dirbtinio intelekto pokalbių robotui surašykite svarbiausius jūsų santykius atspindinčius raktažodžius, vardus, progas, ir paprašykite pagalbos istoriją paversti eilėraščiu ar net daina, jei galėsite ją ir sugroti.

Paruoškite pusryčius į lovą iš mėgstamiausių produktų

Pusryčiai į lovą gali pradžiuginti kiekvieną moterį, tačiau įsisukus į rutiną, tokie malonumai dažnai nustumiami į šoną. Pamatę šypseną savo mylimos moters veide, įsitikinsite, kad buvo verta atsikelti kiek anksčiau, kad pagamintumėte jos mėgstamus pusryčius. Surašę mėgstamiausius produktus ar ingredientus, dirbtinio intelekto pagalba gausite personalizuotą pusryčių receptą ir reikalingus jam pagaminti produktus apsipirkimui.

Pavyzdžiui, gal nežinote, kaip suderinti mylimosios mėgstamus avokadus ir medų, tačiau dirbtinis intelektas gali pasiūlyti daugybę nustebinsiančių patiekalų. Ant padėklo su maistu galite pridėti ir mielą raštelį ar mėgstamos gėlės žiedą.

Suriškite gėlių puokštę patys

Puokštės kūrimas yra puikus būdas parodyti savo dėmesingumą ir rūpestingumą, todėl moters diena tikrai liks įsimintina jūsų brangiai moteriai. Parduotuvėse galima rasti didelį skintų gėlių pasirinkimą, todėl galite sukurti gėlių kompoziciją, už kurią mokėsite kur kas mažiau nei už vidutinio dydžio gėlių puokštę. Rinkdamiesi žiedus, atkreipkite dėmesį į spalvas, dydžius ir tekstūrą.

Apsvarstykite galimybę pridėti ir žalumynų, tokių kaip eukalipto šakelės, kad padidintumėte puokštės gylį ir tūrį. Atminkite, kad paslaptis slypi jūsų vaizduotėje! Tačiau idėjoms puokštės stiliui taip pat galite pasitelkti dirbtinį intelektą, kuris gali pasiūlyti tinkamiausias gėles ar spalvas pagal moters charakterį, arba padėti jums jai papasakoti, ką ir kodėl simbolizuoja kiekvienas jūsų parinktas žiedas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas