Rask savo kelią su naujaisiais „Garmin“ rankiniais GPS įrenginiais

Šiandien „Garmin“ pristato naujausius įspūdingos lauko navigacijos prietaisų linijos papildymus – „GPSMAP® 67 Series“ ir „eTrex® SE“. Šie įvairiapusiai nešiojamieji įrenginiai pasižymi ilgesniu baterijos veikimo laiku, geresniu padėties nustatymo tikslumu ir pasaulinio ryšio galimybėmis, kurias suteikia inReach palydovinė technologija.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Rask savo kelią su naujaisiais „Garmin“ rankiniais GPS įrenginiais

Dėl šios priežasties visiškai saugu leistis į naujus nuotykius su patvariais nešiojamais „Garmin GPS“ įrenginiais, turinčiais visus reikalingus įrankius, padedančius rasti kelią ir pasižyminčiais ilgu baterijos veikimo laiku, kad galėtumėte mėgautis ilgesnėmis ekspedicijomis.

Tarp naujausių funkcijų – ir „multi-GNSS“ sistema, užtikrinanti geresnę aprėptį sudėtingesnėje aplinkoje. „GPSMAP 67/67i“ žengia žingsnį į priekį ir suteikia kelių juostų palaikymą, kuriam naudojami keli dažniai, didinantys padėties nustatymo tikslumą. Be to, „GPSMAP 67i“ su „inReach®“ technologija leidžia vartotojams susisiekti su draugais bei šeimos nariais net ir be mobiliojo ryšio ir prireikus suaktyvinti interaktyvų SOS signalą, išsiunčiamą į visą parą veikiantį „Garmin ResponseSM“ centrą.

„Nesvarbu, ar leidžiatės į popietinį žygį, ar į ilgą kalnų ekspediciją, „eTrex SE“ ir „GPSMAP 67“ yra tobulas navigacijos palydovas su patikrinta „Garmin GPS“ technologija visiems nuotykių ieškantiems žmonėms. Tiems, kurie nori pasaulinio ryšio ir SOS galimybių, „GPSMAP 67i“ su „inReach“ technologija užtikrina ryšį per 100 % visuotinį Iridium palydovų tinklą. Mes taip pat džiaugiamės patobulinta akumuliatoriaus veikimo trukme bei ​aukščiausios kokybės GPS technologija, kuri vietose be mobiliojo ryšio suteikia visą reikiamą informaciją, įskaitant „Active Weather“, išmaniuosius pranešimus ir kitką“, – sako Danas Bartelas, „Garmin“ pasaulinių pardavimų viceprezidentas.

Į žygius leiskitės saugiai su aukščiausios kokybės „GPSMAP 67“ ir „67i“

Naujojoje „GPSMAP 67“ serijoje yra pora mygtukais valdomų nešiojamųjų įrenginių, kurie atlaikys bet kokį nuotykį su 3 colių saulės šviesoje lengvai skaitomu spalvotu ekranu. Juos abu maitina vidinės ličio jonų baterijos, užtikrinančios ilgesnį veikimo laiką – net iki 180 valandų standartiniu režimu ir iki 840 valandų ekspedicijos režimu.

Abu „GPSMAP“ modeliai leidžia pasiekti iš anksto įkeltus „TopoActive Europe“ žemėlapius iš „Garmin“, peržiūrėti palydovinius vaizdus ir judėti naudojant kelių juostų GNSS palaikymą bei jutiklius, kad žygiuose ir ekspedicijose galėtumėte jaustis užtikrintai. Juose taip pat yra 3 ašių kompasas ir barometrinis aukščiamatis, kad naudotojai galėtų matyti savo aukštį ir oro slėgį.

Taikydamas „inReach“ technologiją ir 100 % pasaulinį Iridium® palydovų tinklą, GPSMAP 67i“ užtikrina dviejų krypčių pranešimus ir buvimo vietos stebėjimo funkciją.

Vartotojai gali išsiųsti interaktyvų SOS signalą į visą parą veikiantį „Garmin ResponseSM“ centrą – profesionalų pagalbos koordinavimo centrą, kurio darbuotojai gali susisiekti su naudotoju ir papildomai informuoti atitinkamą paieškos ir gelbėjimo organizaciją ar kitas institucijas. Taip pat „Garmin Response“ pateiks naujienas apie atvykstančią pagalbą ir toliau stebės incidentą, kol jis bus išspręstas. Norėdami gauti daugiau informacijos apie inReach prenumeratos privalumus, apsilankykite garmin.com/inReach.

Mėgaukitės veikla gryname ore ilgiau su „eTrex SE“

„eTrex SE“ yra naujausias ilgiausiai naudojamos tvirtų, lengvai naudojamų nešiojamųjų „Garmin“ įrenginių serijos pakartojimas. Šis pradinio lygio rankinis GPS įrenginys bus patikimas nuotykių ieškotojų palydovas, veikiantis iki 168 valandų standartiniu režimu ir iki 1800 valandų ekspedicijos režimu (naudojant 2 AA baterijas). Jame taip pat yra lengvai skaitomas kontrastingas 2,2 colio ekranas, leidžiantis keliautojams peržiūrėti kelio taškus, stebėti buvimo vietą ir eiti laikantis maršruto net ir ryškioje saulės šviesoje.

Šis rankinis įrenginys yra pakankamai patvarus, kad atlaikytų oro sąlygas. Tai, kad šis prietaisas nebijo audringų sąlygų, patvirtina ir IPX7 atsparumo vandeniui klasė. Keliautojai gali laikytis kurso naudodami įmontuotą skaitmeninį kompasą.

Planuokite ekspediciją

Suporavę su suderinamu išmaniuoju telefonu, visuose trijuose įrenginiuose galite naudoti „Garmin Explore™“ programą, kuri padės suplanuoti nuotykius gryname ore ir pasiekti naujausias orų prognozes, „Geocaching Live“ mobiliuosius atnaujinimus bei sinchronizavimą. Net kai esate ne ryšio zonoje, programa leidžia atsisiųsti maršrutus ir sustojimo taškus į nešiojamąjį įrenginį su belaidžiu ryšiu ar be jo.

Rekomenduojama mažmeninė „GPSMAP 67“ kaina yra 549,99 EUR, o „GPSMAP 67i“ su technologija inReach – 649,99 EUR. „eTrex SE“ rekomenduojama mažmeninė kaina yra 179,99 EUR.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas