„Samsung“ nori rinkai pateikti lustus su stikliniu pagrindu, aiškėja, kada tai gali įvykti

MiTech.lt

2024-03-20, 17:10

0 komentarų

Remiantis pramonės atstovų gandais, „Samsung“ nusprendė daug investuoti į lustų gamybai skirtų stiklo substratų mokslinius tyrimus ir plėtrą. Bendrovė planuoja pateikti produktus klientams iki 2026 m., sukurdama dukterinių organizacijų koaliciją, kad paspartintų technologijų plėtrą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Samsung“ nori rinkai pateikti lustus su stikliniu pagrindu, aiškėja, kada tai gali įvykti

Informacijos skleidėjai teigia, kad naujus stiklo lustų substratus kurs trys Korėjos konglomerato padaliniai – „Samsung Electro-Mechanics“, „Samsung Electronics“ ir „Samsung Display“. Bendrovė „Samsung Electronics“ dirbs prie puslaidininkių komponentų integravimo su naujaisiais substratais, o „Samsung Display“ ir „Electro-Mechanics“ daugiausia dėmesio skirs stiklo apdorojimo daliai.

Stiklo substratai teoriškai gali gerokai patobulinti mikroschemų gamybos procesą. Palyginti su tradiciniais organiniais substratais, stiklas pasižymi didesniu plokštumu, kuris pagerina litografijos procesų fokusavimo gylį. Ši medžiaga taip pat pasižymi didesniu matmenų stabilumu jungtims ir pasižymi didesniu šiluminiu bei mechaniniu atsparumu.

Medžiaga gali atlaikyti aukštesnę temperatūrą ir aukštesnį įtempių lygį, todėl lustai tampa patvaresni ir atsparesni net ir atšiauriomis duomenų centrų sąlygomis. Ši technologija idealiai tiktų daugelio lustų sistemoms pakuotėje (SiP), kurios turėtų tapti vienu iš populiariausių lustų dizainų pramonėje. „Intel“ jau ne vienerius metus kuria stiklo substrato sprendimą, o neseniai paskelbė apie savo planus iki 2030 m. pradėti gaminti naujus komercinius produktus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas