„Samsung“ pademonstravo ilgai anonsuotą šedevrą: oficialiai pristatytas išmanusis žiedas, prekyboje pasirodys dar šiemet

Lukas Snarskis

2024-02-29, 15:01 (atnaujinta 2024-03-01, 00:17)

1 komentaras

Barselonoje prasidėjo kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Jau pirmosiomis dienomis buvo galima išvysti gausybę naujienų, o kai kurios bendrovės demonstruoja ir išskirtinius produktus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ pademonstravo ilgai anonsuotą šedevrą: oficialiai pristatytas išmanusis žiedas, prekyboje pasirodys dar šiemet

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šiemet jau pristatė galingiausius savo išmaniuosius telefonus – tai „Galaxy S24“ serija. Tačiau internete jau kuris laikas kalbama ir apie išskirtinę naujieną, kuri kelia vis didesnį susidomėjimą. „Samsung“ jau kuris laikas ruošėsi „Galaxy Ring“ išmaniojo žiedo pristatymui.

MWC 2024 parodos metu „Samsung“ atskleidė keletą pagrindinių naujojo „Galaxy Ring“ savybių. Jau žinoma, kad šis išmanusis žiedas bus siūlomas kelių skirtingų dydžių ir vidinėje dalyje bus pažymėti raidėmis nuo S iki XL. „Samsung“ žiedas yra įgaubtos formos, kuri viduryje susiaurėja, o ne išgaubtos išvaizdos, kaip „Oura Ring“ žiedas.

Skelbiama, jog „Samsung Galaxy Ring“ bus siūlomi trijų spalvų - juodos keramikos, platinos sidabro ir aukso. Išmanusis žiedas galės stebėti širdies ritmą, kvėpavimo dažnį, miegą ir naktinį judėjimą ir netgi gali nustatyti ankstyvuosius miego apnėjos požymius.

„Samsung“ taip pat reklamuoja žiedą kaip „Galaxy Watch“ kompanioną, leidžiantį kokybiškiau stebėti sveikatą ir aktyvumą 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Jis taip pat apskaičiuoja jūsų gyvybingumo balą pagal kasdienės veiklos, miego, širdies ritmo ramybės būsenoje ir širdies ritmo kintamumo derinį.

Vartotojai taip pat gali nustatyti konkrečius gerovės tikslus ir gauti grįžtamąją informaciją apie savo pažangą naudodamiesi „Booster“ kortelėmis, kurias bus galima rasti „Galaxy Health“ programėlėje.

Oficialus „Samsung Galaxy Ring“ pristatymas turėtų įvykti antroje šių metų pusėje, o tuomet paaiškės ir detalios jo specifikacijos bei, žinoma, kaina.

1 komentarų

Kate M.

"Oficialus Samsung Galaxy Ring turėtų įvykti antroje šių metų pusėje,..."
Odicialus žiedas turėtų įvykti???

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas