„Sorainen“ kviečia dalyvauti „Shared Mission“ programoje: inovatyviems tvarios energijos projektams bus teikiamos nemokamos teisinės paslaugos

Jau ketvirtus metus iš eilės teisės firma „Sorainen“ kviečia dalyvauti „Shared Mission“ programoje. Atrinktoms organizacijoms, vystančioms inovatyvius, socialines bei aplinkosaugines problemas padedančius spręsti projektus, „Sorainen“ teiks nemokamas teisines ir mokestines paslaugas.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Sorainen“ kviečia dalyvauti „Shared Mission“ programoje: inovatyviems tvarios energijos projektams bus teikiamos nemokamos teisinės paslaugos

Šių metų programoje daugiausia dėmesio bus skiriama inovatyviems tvarios energijos projektams.

Paraiškas dalyvauti „Shared Mission“ programoje galima teikti nuo kovo 27 d. iki balandžio 16 d. Daugiau informacijos apie programą, atrankos kriterijus ir paraiškos teikimo formą rasite „Sorainen“ internetiniame puslapyje.

Energetikos iššūkius sprendžiančios inovacijos

Nors šių metų programos tema yra tvari energija, dalyvauti kviečiamos organizacijos vykdančios veiklą įvairiuose sektoriuose. Tikimasi sulaukti paraiškų iš organizacijų, įgyvendinančių novatoriškus projektus, orientuotus į atsinaujinančios ir švarios energijos sprendimus, vystančių ar diegiančių energiją taupančias technologijas ar kitaip prisidedančių prie tvarios energetikos skatinimo.

„Mūsų regiono energetikos sektorius išgyvena svarbią transformaciją: atsisakoma netvarių energijos šaltinių ir ieškoma inovatyvių būdų užtikrinti didesnį energetinį efektyvumą. Šie pokyčiai leidžia ne tik tausoti gamtą ar užtikrinti energetinę nepriklausomybę, bet ir sukuria postūmį naujiems inovatyviems verslams. Tai sritis, kurioje itin svarbūs kūrybingi ir drąsūs sprendimai. Esame pasirengę padėti įgyvendinti tokias idėjas, nes siekiame skatinti gerovę regione prisidėdami prie mūsų klientų verslo sėkmės,“ – komentuoja „Sorainen“ vadovaujantis partneris Laimonas Skibarka.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas