Vilniuje duris atvėrė pirmoji Baltijos šalyse 3 kartos „Apple Shop“ parduotuvė: turėsime tokį pat jausmą, kaip ir kitose „Apple“ parduotuvėse visame pasaulyje

Pranešimas spaudai

2024-03-24, 10:59

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Apple“ atidarė pilnai atnaujintą, pirmąją Baltijos šalyse ir vieną pirmųjų pasaulyje 3 kartos „Apple Shop“ parduotuvę. Atnaujinta parduotuvė pasižymi dar didesne, „Apple“ produktams skirta erdve, kurioje kelis kartus per savaitę vyks nemokamos klientų konsultacijos ir mokymai, skirti geriau pažinti ir išnaudoti „Apple“ įrenginius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Vilniuje duris atvėrė pirmoji Baltijos šalyse 3 kartos „Apple Shop“ parduotuvė: turėsime tokį pat jausmą, kaip ir kitose „Apple“ parduotuvėse visame pasaulyje

Pilnai atsinaujinusios „Apple Shop“ adresas nesikeičia: ji įsikūrė pirmosios Lietuvoje „Apple Shop“ vietoje, didžiausio namų elektronikos prekybos tinklo „Topo centras“ parduotuvėje, esančioje Ukmergės gatvė 240, Vilnius.

„Pirmosios 3-ios kartos „Apple Shop“ atidarymas Baltijos šalyse – neabejotinai sėkmingo „Apple“ ir „Topo centro“ bendradarbiavimo rezultatas. O svarbiausia, kad laimės „Apple“ fanai, nes Vilniuje turėsime tokį pat jausmą, kaip ir kitose „Apple“ parduotuvėse visame pasaulyje. „Apple Shop“ – tai aukščiausius „Apple“ standartus atitinkanti ir jų pačių įrengta parduotuvė, įsikūrusi mūsų namų elektronikos prekybos centre ir išsiskirianti specialiai šiai erdvei sukurtu dizainu“, – teigia „Topo centro“ generalinis direktorius Remigijus Štaras.

Atidarymo dieną buvo galima išvysti ir išbandyti, kaip paprasta kurti muziką su standartinėmis „Apple“ programomis, „Asphalt 9“ varžybose laimėti „AirPods“ (3-ios kartos) ausines ar gauti su „iPad“ vos per kelias minutes nupieštą asmeninį portretą. Renginio metu vyko nemokami mokymai, leidžiantys geriau pažinti „Apple“ įrenginių galimybes. Šie mokymai vyks nuolatos, kiekvieną trečiadienį bei penktadienį nuo 17:30 ir skatins žmones atrasti Apple įrenginių naujoves, tapti produktyvesniems ar tiesiog – išmokti lengvai naudotis.

Dalis užburiančio „Apple“ potyrio – minimalistinis interjeras ir intuityvus ekspozicijos išdėstymas, skirtas optimaliam pirkėjų komfortui. „Apple Shop“ visad galima pirmiesiems išbandyti naujausius įrenginius ir rasti didžiausią Baltijos šalyje „Apple“ įrenginių asortimentą: „Mac“, „iPhone“ „iPad“ ir „AirPods“, „Apple Watch“, „Apple TV“ bei platų jų priedų pasirinkimą. Kaip jau įprasta, į „Apple Shop“ užsukusius pirkėjus konsultuos pagal oficialią „Apple“ programą apmokyti specialistai, galintys objektyviai patarti ir privatiems, ir verslo klientams.

„Apple“ reiklumas ir aukščiausi jų standartai mus skatina būti nuolat pasitempusiais. Džiugu, kad pirmieji Baltijos šalyse klientams galime pasiūlyti naujos kartos formato parduotuvę. Tai didelis įvertinimas ir įrodymas, kad esame matomi, sėkmingai buriame „Apple“ fanus ir skambiai pristatome kiekvieną naują „iPhone“, – pasakojo R. Štaras.

Nuo 2017 metų pradžios Vilniuje veikianti „Apple Shop“ parduotuvė buvo pirmoji tokia parduotuvė Lietuvoje ir vos antroji Baltijos šalyse. Antroji „Apple Shop“ Lietuvoje duris atvėrė 2021 metais Kaune, Savanorių 206A. Visame pasaulyje šios parduotuvės atidaromos tik geriausiose didžiausių „Apple“ prekybos partnerių parduotuvėse. Tokių parduotuvių atidarymas regione - aukščiausias šalių mažmenininkų, prekiaujančių technikos naujovėmis, darbo įvertinimas – tokia galimybė suteikiama tik „Apple“ autorizuotų mažmenos partnerių (angl. Apple Authorized Reseller) parduotuvėms, pasiekusioms aukščiausią pardavimo ir aptarnavimo lygį.

„Topo centras“ yra didžiausias namų elektronikos prekybos tinklas Lietuvoje, valdantis 34 parduotuves, 23 šalies miestuose. Nuo 2010-ųjų metu įmonė yra „Euronics“ grupės – didžiausio prekybinio aljanso EMEA regione narys ir atstovas Lietuvoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas