Europiečiai šluoja šiuos telefonus iš prekybos vietų: naujausią „Xiaomi“ šedevrą dabar galima įsigyti už dar neregėtai žemą kainą!

Partnerio turinys

2023-03-23, 17:36

8 komentarai (-ų)

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Dar visai neseniai bendrovė pademonstravo „Poco X5 Pro“ modelį, kurį dabar galima įsigyti už itin žemą kainą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Europiečiai šluoja šiuos telefonus iš prekybos vietų: naujausią „Xiaomi“ šedevrą dabar galima įsigyti už dar neregėtai žemą kainą!

„Aliexpress“ vykstančių išpardavimų metu naująjį „Poco X5 Pro“ galima įsigyti vos už 318,01 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą AN35. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta pastebėti ir tai, jog pirkinys jus pasieks iš Prancūzijoje esančio sandėlio, todėl nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių.

Priminsime, jog šioje platformoje išpardavimai vyksta iki pat šios savaitės pabaigos. Visus geriausius „Aliexpress“ išpardavimų pasiūlymus rasite paspaudę čia, o žemiau pateikiamos nuolaidos kodus, kurie leis sutaupyti perkant kitas prekes iš šios platformos:

Naujasis „Poco X5 Pro” išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižinės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Verta pastebėti ir tai, jog čia naudojama 10 bitų panelė su 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu. Priekinė įrenginio dalis apsaugota „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriumi, o pigiausias modelis turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „Poco“ taip pat pasiūlys ir atitinkamai 8 GB ir 256 GB atminties turintį modelį. Čia bus naudojamos LPDDR4X ir UFS 2.2 talpyklos. „Poco X5 Pro“ pirkėjus pasieks su „Android 12” operacinės sistemos versija bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja.

Deja, tačiau gamintojas nusprendė neatnaujinti išmaniojo telefono kamerų, o tai reiškia, kad „Poco X5 Pro“ turės tuos pačius objektyvus kaip ir pernai. Čia bus naudojama pagrindinė 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera, o taip pat ir 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kamera. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP raiškos jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 67 W greituoju įkrovimu. „Poco X5 Pro“ taip pat turės „Wi-Fi 6“, „Bluetooth 5.2“ palaikymą, o apatinėje briaunoje įmontuotas ir ausinių lizdas.

8 komentarų

Gintaras

Ką čia šūdo malimas vyksta. Ypač samsungo kainas pamačiau,tai yra nerealu. Viskas už vardą. Prieš metus įsigijau mitorolą G 30 . Duomenis turi kaip samsungas už 1000 o kainavo 180. Žmonės,domėkitės,o ne aklai griebkit,ką siūlo. Superinis mano tel. Nežinau dar ko iš jo galima norėt.

Edid

Niekas nešluoja tos nesąmonės.mėgstat skambias frazes,o dažniausei reklamuojate visišką š.

Lukas Snarskis

Parašė žmogus, naudojantis keturių metų senumo telefoną 👌

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas