Ieškantiems aukščiausios klasės telefono – išskirtinis pasiūlymas: dabar naująjį „OnePlus“ flagmaną galite įsigyti net už 300 eurų žemesnę kainą nei Lietuvoje, nepraleiskite progos!

Partnerio turinys

2024-03-13, 14:35

0 komentarų

„OnePlus“ atstovai dar gruodžio mėnesį oficialiai pristatė naująjį „OnePlus 12“, kuris debiutavo Kinijos rinkoje. Kaip ir įprasta, europiečiams skirto varianto pristatymas surengtas kiek vėliau.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ieškantiems aukščiausios klasės telefono – išskirtinis pasiūlymas: dabar naująjį „OnePlus“ flagmaną galite įsigyti net už 300 eurų žemesnę kainą nei Lietuvoje, nepraleiskite progos!

Dar sausio mėnesį įvyko „OnePlus“ surengta spaudos konferencija, kurios metu buvo dar kartą pademonstruotas naujasis „OnePlus 12“ išmanusis telefonas. Šįsyk, jis pristatytas tarptautinei rinkai, įskaitant ir Europą. O dabar šį flagmaną galima įsigyti už ypatingą kainą.

Mūsų partnerių „Giztop“ internetinėje parduotuvėje, naujasis „OnePlus 12“ išmanusis telefonas parduodamas vos už 631,46 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą OPM50. Norėdami įsigyti šį įrenginį – spauskite čia.

OnePlus 12 Global ROM OxygenOS 12GB RAM + 256 GB ROM

OnePlus 12 Global ROM OxygenOS 12GB RAM + 256 GB ROM

Kaina: 631.46€

Pasiūlymas nebegalioja

Verta paminėti, jog prieš įsigyjant šį išmanųjį telefoną, jūs turėtumėte pasirinkti „OxygenOS“ programinės įrangos versiją. Ši sąsaja skirta tarptautinei rinkai skirtiems modeliams. „Giztop“ taip pat pažymi, kad pirkėjams nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių, o pigiausias modelis Lietuvoje kainuoja daugiau nei 900 eurų.

Naujasis „OnePlus“ flagmanas aprūpintas 6,82 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekranu su 1 440 x 3 168 taškų raiška. Čia naudojama Kinijos bendrovės BOE pagaminta panelė, kurios maksimalus ryškumas gali pasiekti iki 4 500 nitų. Čia rasime ir 1-120 Hz atsinaujinimo dažnį.

„OnePlus 12“ nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia naudojamos dvigubas „Sony“ sukurtas „Lytia 808“ sensorius. Tai yra tas pats objektyvas, kuris panaudotas ir „OnePlus Open“ modelyje, kas reiškia, jog kameros diafragma bus f/1.7 ir ji turės optinį vaizdo stabilizavimą. Nugarėlėje taip pat rasime 64 MP teleobjektyvą su 3x optinio priartinimo galimybe, o trečioji kamera – 48 MP plataus kampo objektyvas.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. „OnePlus 12“ veikimą palaikys 5 400 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu.

Verta paminėti ir tai, jog tokia akumuliatoriaus talpa yra didžiausia tarp visų „OnePlus“ pagamintų telefonų. Čia rasime ir 50W belaidžio įkrovimo galimybę, o kitus įrenginius bus galima įkrauti su 10W atvirkštiniu krovimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas