Ieškantiems naujo telefono – fantastiškas pasiūlymas: tokio išmaniojo telefono dar būsite nematę, o dabar jis parduodamas už neįtikėtinai žemą, nepraleiskite progos!

Partnerio turinys

2023-11-03, 07:16

4 komentarai (-ų)

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Oukitel“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ieškantiems naujo telefono – fantastiškas pasiūlymas: tokio išmaniojo telefono dar būsite nematę, o dabar jis parduodamas už neįtikėtinai žemą, nepraleiskite progos!

Kinijos kompanija „Oukitel“ šiemet pristatė įspūdingą „WP22“ modelį, kuris yra ne tik itin atsparus, bet ir turi neįtikėtiną garsiakalbį. Negana to, dabar šį išmanųjį telefoną galima įsigyti už ypatingą kainą. Mūsų partneriai „Geekbuying“ šį šedevrą parduoda vos už 214,99 eurus, o norėdami jį įsigyti – spauskite čia.

„Oukitel WP22“ telefonas su 8 GB RAM ir 256 GB ROM

Verta paminėti ir tai, jog išmanusis telefonas atkeliauja iš Europoje esančių sandėlių. Tai reiškia, kad jums nereikės rūpintis jokiais papildomais mokesčiais, o įrenginys jus pasieks itin greitai.

Visų pirma, „Oukitel“ į naująjį savo išmanųjį telefoną integravo 4W garsiakalbius, kurių maksimalus garsumas galės pasiekti net 125 dB. Verta pastebėti ir tai, jog daugelis kitų telefonų turi 0,5 – 2W garsiakalbius. Gamintojas pažymi ir tai, kad šis įrenginys puikiai atkuria 100 – 400 Hz diapazoną, kas yra žinoma kaip vidutiniai ir žemi dažniai.

Naujasis „Oukitel WP22“ pasižymės 6,58 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Žinoma, šis įrenginys yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai.

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „MediaTek Helio P90“ procesorius su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Vienas įspūdingiausių savybių – net 10 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimu, kas garantuos, kad dažnai šio įrenginio įkrauti tikrai nereikės.

„Oukitel WP22“ nugarėlėje rasime 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 20 MP naktinio matymo sensorių, kuris leis fiksuoti nuotraukas net ir visiškoje tamsoje. Priekinėje išmaniojo dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Kaip jau minėjome, mūsų partneriai „Geekbuying“ šį šedevrą parduoda vos už 214,99 eurus, o norėdami jį įsigyti – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo NNNSRU22, kuris suteiks jums nuolaidą.

4 komentarų

Vytautas

Cubot tikrai rimtesnė užminimą, o flagmanas X70 turi 12 GB ir yra pigesnis, šiaip nuostabus telefonas.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas