Ieškantiems telefono už mažiau nei 165 eurus: keturios opcijos, kurios dabar parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą, išsirinkite tinkamiausią ir jūs

Partnerio turinys

2023-11-23, 19:41 (atnaujinta 2023-11-23, 19:55)

2 komentarai (-ų)

Nors išpardavimų maratono pavadinimas sufleruoja, jog didžiausios nuolaidos turėtų būti taikomos tik penktadienį, tačiau daugelis internetinių parduotuvių geriausius savo pasiūlymus pateikia gerokai anksčiau. Ne išimtis ir lietuvių pamėgta „Aliexpress“ platforma, kur išpardavimai prasideda jau dabar.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ieškantiems telefono už mažiau nei 165 eurus: keturios opcijos, kurios dabar parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą, išsirinkite tinkamiausią ir jūs

„Aliexpress“ platformoje Juodojo penktadienio išpardavimai prasideda jau dabar ir tęsis iki pat lapkričio 29 dienos, o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Verta paminėti, jog čia rasite ne tik produktus, kuriems taikomos didžiausios nuolaidos, bet ir specialus nuolaidos kodus, kurie suteiks papildomas nuolaidas.

  • Papildoma 9 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 75 eurus taikoma su kodu 23AE10. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 19 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 140 eurų taikoma su kodu 23AE20. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 47 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 280 eurų taikoma su kodu 23AE50. Spauskite čia, kad panaudoti.

Šioje internetinėje parduotuvėje galima rasti gausybę įvairiausių pasiūlymų. Šiame tekste kviečiame pažvelgti į pigius išmaniuosius telefonus, kurie kainuoja maždaug 150 eurų ar dar mažiau.

„Blackview Shark 8“ išmanusis telefonas

„Blackview“ prekinis ženklas turėtų būti žinomas tiems, kurie perka itin atsparius ar ieško nebrangaus išmaniojo telefono. Būtent toks yra „Shark 8“ modelis, kuris dabar parduodamas vos už 121,73 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,78 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Šio „Blackview“ įrenginio veikimu rūpinasi „MediaTek Helio G99“ procesorius, o pirkėjai gaus 16 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

„Blackview Shark 8“ nugarėlėje – 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o priekinėje dalyje rasime 13 MP asmenukių kamerą. Išmaniojo telefono veikimą palaiko 5 000 mAh talpos baterija.

„Ulefone Armor 22“ išmanusis telefonas

Ieškote itin atsparaus išmaniojo telefono? Puiku, tuomet turime net keletą opcijų. Viena iš jų – „Ulefone Armor 22“, kuris Juodojo penktadienio išpardavimų metu kainuoja tik 164,96 eurus, o norėdami jį įsigyti – spauskite čia.

„Ulefone Armor 22“ aprūpintas 6,58 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmaniojo telefono veikimu rūpinasi „MediaTek Helio G96“ procesorius, o pirkėjai taip pat gaus 16 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

Verta paminėti ir tai, jog išmaniojo nugarėlėje rasime dvi kameras ir abi jos aprūpintos 64 MP raiškos vaizdo jutikliais. Viena iš jų – pagrindinė, o antroji – naktinio matymo kamera. „Armor 22“ veikimą palaikys 6 600 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu.

Čia rasime ir NFC palaikymą, o pats įrenginys aprūpintas puikiomis atsparumo savybėmis. „Armor 22“ modelis yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai.

„Cubot KingKong 8“ išmanusis telefonas

Jau vien šio išmaniojo telefono pavadinimas sufleruoja, kad tai itin atsparus modelis. Dabar „Cubot KingKong 8“ išmanųjį telefoną galima įsigyti už 114,76 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Nesunku nuspėti, jog šis išmanusis telefonas aprūpintas tokiomis savybėmis kaip IP68 ir IP69K. Tai rodo, jog „KingKong 8“ modelis, nepaisant jo žemos kainos yra atsparumo vandeniui ir dulkėms, o ir nukritimai jam neturėtų būti didelis iššūkis. Šis įrenginys turi 6,528 colių įstrižainės ekraną.

„Cubot KingKong 8“ modelis veikia su „MediaTek MT8788V/WA“ aštuonių branduolių procesoriumi bei turi 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Nugarėlėje rasime ir 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 2 MP makro bei 0.3 MP gylio sensorių.

Dar viena puiki savybė – net 10 600 mAh talpos baterija, kuri leis mėgautis išmaniojo telefono veikimu tikrai ne dieną ir ne dvi. „Cubot KingKong 8“ turėtų būti puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško itin atsparaus ir nebrangaus modelio.

„Xiaomi 12C“ išmanusis telefonas

Išmanusis telefonas, kurio pristatinėti tikriausiai nereikia. Vienas pigiausių įrenginių, kuris pasiūlys visas standartines galimybes. Dabar „Aliexpress“ platformoje šį modelį galima įsigyti už 88,99 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Itin pigus „Redmi 12C“ aprūpintas 6,71 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška. Išmaniojo telefono veikimu rūpinasi „MediaTek Helio G85“ procesorius, o už mažiau nei 90 eurų parduodamas modelis su 3 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Tokio varianto pilnai užteks kasdienėms užduotims atlikti.

Išmaniojo telefono veikimą palaiko 5 000 mAh talpos baterija. „Redmi 12C“ taip pat turi 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą bei 0.08 MP gylio sensorių. Priekinėje telefono dalyje – 5 MP asmenukių kamera.

2 komentarų

Audrius

Vakar man į rankas atkeliavo Blackview shark 8,kainavo 140 eur.Labai greitai pasikrauna baterija.Minusas korpusas iš plastiko,fotoaparatas gan vidutinis.8gb ram su praplėtimu,256gb rom už tokią kainą ,tai su minusais galima susitaikyti.

Eduardas

Turiu xiaomi mi 8. Pripratau prie tokio, bet jau senas ir kvailioja. Ar naujesnis xiaomi turi meniu lietuviu kalba ? Ar tik anglu?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas