Internautai tuština „Aliexpress“ prekių sandėlius: geriausi išmaniųjų telefonų pasiūlymai, kurie leis sutaupyti net ir kelis šimtus eurų

Partnerio turinys

2023-03-21, 13:10 (atnaujinta 2023-03-21, 13:25)

1 komentaras

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Internautai tuština „Aliexpress“ prekių sandėlius: geriausi išmaniųjų telefonų pasiūlymai, kurie leis sutaupyti net ir kelis šimtus eurų

Vakar „Aliexpress“ platformoje prasideda bene didžiausi šių metų išpardavimai, kurie skirti paminėti 13 internetinės prekybos vietos gimtadienį. O tai – puiki proga įsigyti norimus produktus už specialią kainą bei sutaupyti papildomai. Visą savaitę, iki kovo 26 dienos, „Aliexpress“ vyks įvairūs išpardavimai.

Mūsų komanda atrinka geriausius išmaniųjų telefonų pardavimus, kurie leis įsigyti populiariausius įrenginius už žemiausią kainą, o tuo pačiu ir gerokai pigiau nei perkant Lietuvoje. Visi geriausi pasiūlymai ir reikiami nuolaidos kodai pateikiami žemiau.

„Poco X5 Pro“ su 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties

„Realme C55“ su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties

„Realme 10 Pro“ su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties

„OnePlus 10 Pro“ su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties

„Doogee S99“ su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties

„Blackview BV8800“ su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties

Visus geriausius „Aliexpress“ išpardavimų pasiūlymus rasite paspaudę čia, o žemiau pateikiamos nuolaidos kodus, kurie leis sutaupyti perkant kitas prekes iš šios platformos:

„Poco X5 Pro“ išmanusis telefonas

Naujasis „Poco X5 Pro” išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižinės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Verta pastebėti ir tai, jog čia naudojama 10 bitų panelė su 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu. Priekinė įrenginio dalis apsaugota „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriumi, o pigiausias modelis turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „Poco“ taip pat pasiūlys ir atitinkamai 8 GB ir 256 GB atminties turintį modelį. Čia bus naudojamos LPDDR4X ir UFS 2.2 talpyklos. „Poco X5 Pro“ pirkėjus pasieks su „Android 12” operacinės sistemos versija bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja.

Deja, tačiau gamintojas nusprendė neatnaujinti išmaniojo telefono kamerų, o tai reiškia, kad „Poco X5 Pro“ turės tuos pačius objektyvus kaip ir pernai. Čia bus naudojama pagrindinė 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera, o taip pat ir 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kamera. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP raiškos jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

„Realme C55“ išmanusis telefonas

Išmanusis telefonas pasižymės 6,72 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos panelės maksimalus ryškumas turėtų siekti 680 nitų, o viršutinėje ekrano dalyje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Naujasis „Realme“ įrenginys veiks su „MediaTek Helio G88“ procesoriumi bei pasiūlys dvi atminties konfigūracijas – tai 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Verta pastebėti, kad „Realme C55“ pasiūlys ir virtualios RAM atminties galimybę, kas suteiks atitinkamai 6 arba 8 GB papildomos operatyviosios atminties. Išmanusis telefonas palaikys ir atminties korteles iki 1 TB.

„Realme C55“ nugarėlėje rasime dvigubą kamerų sistemą, o pagrindinis objektyvas bus aprūpintas 64 MP raiškos vaizdo jutikliu. Antrojo objektyvo savybės kol kas nėra žinomos, tačiau tai turėtų būti plataus kampo kamera. Išmanusis telefonas taip pat turės 5 000 mAh talpos bateriją su 33W greituoju įkrovimu. Įrenginys pirkėjus pasieks su „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinės sistemos versiją.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas