Išskirtinį „CMF Phone 1“ išmanųjį telefoną dabar galima įsigyti vos už 229,64 eurus, pateikiamas specialus pasiūlymas ir tam skirtas nuolaidos kodas, kuris leis nusipirkti šį įrenginį už žemą kainą

Partnerio turinys

2024-07-27, 17:55

0 komentarų

„Nothing“ dar praėjusiais metais pristatė CMF prekinį ženklas, kuris skirtas pigesniems produktams pasiūlyti. Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie pirmąjį telefoną, pažymėtu būtent šiuo ženklu.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Išskirtinį „CMF Phone 1“ išmanųjį telefoną dabar galima įsigyti vos už 229,64 eurus, pateikiamas specialus pasiūlymas ir tam skirtas nuolaidos kodas, kuris leis nusipirkti šį įrenginį už žemą kainą

Kaip ir buvo tikėtasi, neseniai įvyko pirmojo CMF išmaniojo telefono pristatymas. Kompanijos atstovai dar liepos pradžioje oficialiai pristatė naująjį „CMF Phone 1“, o dabar jį galima įsigyti už žemesnę kainą nei įprasta.

Mūsų partneriai „Gshopper“ siūlo jums įsigyti naująjį „CMF Phone 1“ vos už 229,64 eurus. Už šią kainą jūs gausite 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties modelį. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą gshopper30.

CMF by Nothing Phone 1

CMF by Nothing Phone 1

Kaina: 229.64€

Pasiūlymas nebegalioja

Išmanusis telefonas turės 6,67 colių įstrižainės Super AMOLED ekraną su Full HD+ raiška. Čia naudojama panelė pasiūlys iki 2 000 nitų siekiantį ryškumą ir 120 Hz atsinaujinimo dažnį. Viršutinėje dalyje rasime ir 1š MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

„CMF Phone 1“ veiks su „MediaTek Dimensity 7300“ mikroschemų rinkiniu bei pasiūlys 6 arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 arba 256 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe. Tiesa, nugarėlė verta išskirtinio paminėjimo.

CMF produktuose, kaip ir „Nothing“ svarbiausia yra dizainas, o „Phone 1“ turi keletą šaunių gudrybių. Galiniame skydelyje yra tvirtinimo taškas, prie kurio galima pritvirtinti įvairius priedus. Dar geriau, pats skydelis yra lengvai keičiamas, todėl galite pakeisti telefono spalvą arba gauti naują, jei telefonas būtų sugadintas.

Nuimamas skydelis taip pat palengvina kitus remonto darbus ir gali prailginti telefono tarnavimo laiką. Išmaniojo nugarėlėje taip pat rasime ir 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o žemiau – 2 MP gylio sensorius.

„CMF Phone 1“ pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija bei „Nothing OS 2.6“ vartotojo sąsaja. Gamintojas žada, jog pirkėjai gaus du didžiuosius „Android“ naujinius ir tris metus bus aprūpinti saugumo papildiniais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas