Superinis pasiūlymas ieškantiems išskirtinio telefono: kinų sukurtas šedevras nustebins ne tik dar neregėtomis savybėmis, bet ir itin patrauklia kaina

Partnerio turinys

2023-02-22, 13:55

2 komentarai (-ų)

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Doogee“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Superinis pasiūlymas ieškantiems išskirtinio telefono: kinų sukurtas šedevras nustebins ne tik dar neregėtomis savybėmis, bet ir itin patrauklia kaina

Kinijos kompanija „Doogee“ geriausiai žinoma dėl kuriamų itin atsparių išmaniųjų telefonų, o vieną naujausių bendrovės produktų dabar galima įsigyti už išskirtinę kainą. Internetinėje platformoje „Aliexpress“ dabar parduodamas naujasis „Doogee V30 5G“ išmanusis, kurio kaina siekia vos 327,21 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„Doogee V30 5G“ su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties:

  • Nuolaidos kodas: SUPERFANSBUY
  • Standartinė kaina: 417,06 eurai
  • Kaina su nuolaida: 327,21 eurai
  • Įsigykite dabar: spausti čia, kad įsigyti.

Vertėtų atkreipti dėmesį, jog šis išmanusis telefonas parduotas jau daugiau nei 450 kartų, o pirkėjų įvertinimas siekia 4,6 žvaigždutės iš 5. Akivaizdu, kad tai dėmesio vertas įrenginys, o ir kaina šiuo metu yra labai gera. Dar neteko girdėti apie šį „Doogee“ modelį? Kviečiame skaityti toliau ir sužinoti visus šio išmaniojo telefono privalumus.

Naujasis kompanijos produktas pasiūlys eSIM palaikymą, 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą bei unikaliu išdėstymu pasižyminčius stereo garsiakalbius. Abiejose įrenginio pusėse įmontuoti du į priekį nukreipti aukštos raiškos garsiakalbiai.

Tačiau tai dar ne viskas. „Doogee“ savo naująjį produktą aprūpino 6,58 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „V30 5G“ pasiūlys ne tik 401 taškų tankį (angl. ppi), bet 480 nitų ryškumą bei 16,7 mln. spalvų atvaizdavimą. Žinoma, išmaniojo telefono ekranas apsaugotas „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Naujasis „Doogee V30“ taip pat aprūpintas ir keturiomis kameromis – tris iš jų rasime nugarėlėje, o priekinėje dalyje – 32 MP asmenukių kamera, kuri leis fiksuoti „Instagram“ pritaikytas asmenukes. Pagrindinė kamera nugarėlėje – 108 MP objektyvas, o greta rasime 20 MP naktinio matymo kamerą bei 16 MP plataus kampo sensorių. Skelbiama, jog šis flagmanas leis filmuoti 4K raiška su 30 kadrų per sekundę. Įdomu ir tai, jog analogiškomis filmavimo galimybėmis aprūpinta ir naktinio matymo kamera.

„Doogee V30 5G“ veiks su „MediaTek Dimensity 900“ procesoriumi. Tai 6nm architektūra pasižymintis lustas, kuris turi aštuonis branduolius su 2,4 GHz taktiniu dažniu. Čia taip pat rasime ir „ARM Mali-G68“ vaizdo procesorius. Išmanusis taip pat turės 8 GB operatyviosios (RAM) atminties, kurią virtualiu būdu bus galima praplėsti iki 15 GB, o vidinė talpykla – 256 GB. Žinoma, jeigu manote, kad tiek neužteks – atminties kortelė leis praplėsti vidinę atmintinę iki 1 TB.

Žvelgiant į šio išmaniojo telefono nuotraukas akivaizdu, kad tai išskirtinio, stilingo, dizaino įrenginys, kuris pagamintas su aplinkai draugiškos odos nugarėle. Negana to, tai yra vienintelis itin atsparus telefonas rinkoje, kuris pasiūlys eSIM palaikymo galimybę.

SIM kortelės yra svarbios bet kuriame išmaniajame telefone, nes be jų mes negalėtumėme paskambinti ar naršyti internete. Kiekvienas, turintis išmanųjį telefoną, supranta jo svarbą. Žmonėms, kurių pragyvenimas verčia keliauti po pasaulį, fiziškai įsigyti SIM kortelę, kai jie būna naujoje šalyje – gali tapti tikru iššūkiu. Būtent todėl ir buvo sukurta eSIM funkcija, kurią ir siūlo naujasis „Doogee“ šedevras.

Dar viena įspūdinga „Doogee V30 5G“ savybė – 10 800 mAh talpos baterija, kuri suteiks jums keturias dienas naudojimosi su vienu įkrovimu. Gamintojo teigimu, toks akumuliatorius leis jums net 2 dienas žiūrėti vaizdo įrašus, mėgautis 18 valandų pokalbiais, o budėjimo režimu telefonas veiks net 40 dienų. Čia taip pat rasime ir 66W greitąjį įkrovimą, kuris nuo 0 iki 55 proc. įrenginį įkraus vos per 30 minučių.

Žinoma, „Doogee V30“ yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Čia taip pat rasime NFC palaikymą, papildomus konfigūruojamus mygtukus.

2 komentarų

Jonas

Tikrai ne šedevras, bet aparatas geras. Kaina su PVM ir deklaracija bus daugiau, nei 400€. Be garantijos. Pirkti apsimoka tik iš ES tiekėjo.

Rimas

Super doogee yra doogee!! Manes dar praktiskai niekada nenuvyle,yskaitant s68 kur stiklas suskilo,matyt gorilos neuzteko,oseip visi super!!!

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas