Mega nuolaida populiariam „Xiaomi“ telefonui: naująjį „Poco X6“ dabar galite įsigyti už juokingą kainą, nepraleiskite tokios galimybės

Partnerio turinys

2024-03-18, 19:55 (atnaujinta 2024-03-19, 02:01)

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Gamintojas kasmet pristato gausybę naujų modelių, o jau kuris laikas laukiama ir dar vienos naujienos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Mega nuolaida populiariam „Xiaomi“ telefonui: naująjį „Poco X6“ dabar galite įsigyti už juokingą kainą, nepraleiskite tokios galimybės

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Poco X6“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie turėtų debiutuoti Europos rinkoje. Po daugybės šnekų – neseniai įvyko ir oficialus pristatymas, o dabar puiki proga įsigyti vieną iš šios serijos įrenginių.

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ dabar jūs galite įsigyti naująjį „Poco X6“ išmanųjį telefoną su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties, o jo kaina siekia vos 199,33 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą 24AN20.

Verta paminėti ir tai, jog Lietuvoje analogiškas modelis parduodamas už ženkliai didesnę kainą. Mūsų šalies parduotuvėse „Poco X6“ išmanusis telefonas kainuoja nuo 264,25 eurų, o tai yra net 65 eurais didesnė kaina. Negana to, „Aliexpress“ pardavėjas telefoną pristato iš Ispanijoje esančio sandėlio, todėl jums nereikės sukti galvos dėl papildomų mokesčių ar ilgo pristatymo.

Naujasis „Poco X6 5G“ yra aprūpintas 6,67 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama AMOLED panelė turės ir integruotą pirštų antspaudų jutiklį.

Išmanusis veiks su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi. Mūsų rekomenduojamas variantas taip pat turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „X6“ modelio veikimą palaikys 5 100 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu, o nugarėlėje rasime tris kameras.

Pagrindinė „Poco X6 5G“ kamera aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 2 MP makro sensorių. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas