Nesunaikinamų išmaniųjų telefonų išpardavimų maratonas: ugnies ir didžiulių smūgių nebijantys įrenginiai dabar parduodami žemiausiomis kainomis istorijoje

Partnerio turinys

2022-11-27, 11:05 (atnaujinta 2022-11-28, 00:16)

2 komentarai (-ų)

Paskutinis lapkričio mėnesio savaitgalis – geriausių pasiūlymų savaitgalis. Kaip žinia, penktadienį prasidėjo „Black Friday“ išpardavimai, kurie tęsiasi iki šiol. O tai – puiki proga įsigyti naujų įrenginių. Šiam sekmadieniui atrinkome geriausius itin atsparių išmaniųjų telefonų pasiūlymus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Nesunaikinamų išmaniųjų telefonų išpardavimų maratonas: ugnies ir didžiulių smūgių nebijantys įrenginiai dabar parduodami žemiausiomis kainomis istorijoje

Internete galima rasti gausybę itin atsparių išmaniųjų telefonų, tačiau kaip išsirinkti patį geriausią? Šiandien atrinkome penkis geriausius pasiūlymus, o visi šie modeliai pasižymi puikiomis savybėmis, apsaugančiomis nuo kritimų ar kitų pavojų, o taip pat gali pasiūlyti solidžias specifikacijas.

Telefono pavadinimasNuolaidos kodasKaina su nuolaida

Nuoroda

Oukitel WP21 Rugged telefonasOUKITELWP21S294,36 euraiSpauskite čia
Blackview BV7200 Rugged telefonasHEKKABV7200153,40 eurųSpauskite čia
Oukitel WP20 Rugged telefonasHEKKAWP20106,13 eurai
Spauskite čia
Ulefone Armor 17 Pro Rugged telefonas
HEKKA17PRO
235,26 eurai
Spauskite čia
Ulefone Armor X6 Pro Rugged telefonas
DISCOUNT10
95,48 eurai
Spauskite čia

Norime atkreipti dėmesį ir į tai, jog visų šių pasiūlymų laikas yra ribotas, todėl jeigu svarstote įsigyti - rekomenduojame tai padaryti dabar, nes vėliau išmaniųjų telefonų už tokią kainą gali ir nebelikti. Jeigu norite sužinoti daugiau apie šiuos modelius - kviečiame skaityti toliau, kur rasite daugiau informacijos apie kiekvieną iš šių telefonų.

Oukitel WP21

Naujasis „Oukitel WP21“ pasižymės 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Įdomu tai, jog nugarėlėje įmontuotas ir dar vienas, nedidelis, ekranas, kuris pateiks svarbiausią informaciją – naujausius pranešimus, muzikos valdymą ir pan. Gamintojas pastarąjį ekraną aprūpino ir įvairiais dizainais, kuriuos bus galima pasikeisti tarp įrenginio nustatymų.

„Oukitel WP21“ yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Skelbiama, kad šis išmanusis bus 177,3 x 84,3 x 14,8 matmenų, o jo svoris sieks 398 gramus.

„Oukitel WP21“ veiks su „MediaTek Helio G99“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Čia rasime ir NFC palaikymą, „Bluetooth 5.0“, o taip pat ir jau įdiegtą „Android 12“ operacinės sistemos versiją.

Verta paminėti ir išmaniojo telefono kameras. Pagrindinis „Oukitel WP21“ objektyvas bus 64 MP raiškos, o greta rasime 2 MP makro kamerą, o taip pat ir 20 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą naktinio matymo objektyvą.

Blackview BV7200

Kinijos kompanijos „Blackview“ šedevras aprūpintas 6,1 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, kuris apsaugotas „Gorilla Glass 3“ apsauginiu stiklu. Viršutinėje ekrano dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Žinoma, kaip ir įprasta tokiems įrenginiams, „Blackview BV7200“ išmanusis aprūpintas visais reikiamais saugumo sertifikatais – tai „MIL-STD-810H“ bei IP68/IP69K. Šio telefono veikimą palaiko „MediaTek Helio G85“ procesorius su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele.

„Blackview“ įrenginio veikimą palaiko 5180 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu. Išmaniojo telefono nugarėlėje – dvi kameros, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos „Samsung ISOCELL JN1“ sensoriumi, o greta jo – 8 MP plataus kampo bei makro kamera.

Ulefone Armor 17 Pro

„Ulefone Armor 17 Pro“ pasižymi 6,3 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei vandens lašo formos išpjova viršutinėje dalyje. Ir nors tai yra itin atsparus telefonas, tačiau gamintojas neskelbia ar jo ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass“. Tačiau žinoma, tai jog įrenginys pasižymi IP68 sertifikatu, kas parodo jo atsparumą vandeniui, dulkėms ir smūgiams.

„Armor 17 Pro“ modelis taip pat turi IP69K atsparumo įvertinimą, o tai reiškia, jog jis turi savybių išgyventi ir itin ekstremaliomis oro sąlygomis. Gamintojo teigimu, šis išmanusis telefonas gali išgyventi net ir 80 laipsnių karštyje.

„Ulefone“ naujiena veikia su „Mediatek Helio P90“ procesoriumi, o taip pat turi 8 GB operatyviosios (RAM), kurią virtualiai galima praplėsti dar 5 papildomais gigabaitas. Vidinė talpykla siekia 256 GB, o ją dar galėsite praplėsti ir atminties kortele iki 2 TB. „Armor 17 Pro“ veikimu rūpinsis 5380 mAh talpos baterija, kuri palaikys ir 15 W belaidžio įkrovimo funkciją. Verta paminėti, jog telefonas taip pat turės NFC palaikymą bei naudos „Android 12“ operacinės sistemos versiją.

Nors dažniausiai tokio tipo telefonai nepasižymi ypatingomis specifikacijomis, tačiau bent jau ant popieriaus „Ulefone Armor 17 Pro“ atrodo tikrai įdomiai. Prie to prisideda ir triguba kamerų sistema nugarėlėje. Pagrindinė kamera pasižymi 108 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jos – 8 MP jutiklis naktiniai fotografijai bei 8 MP plataus kampo kamera. Pagrindinės kameros diafragmos dydis – f/1,89, o kamerų veikimas, žinoma, patobulintas dirbtinio intelekto savybėmis.

Ulefone Armor X6 Pro

Išmanusis telefonas pasižymi 5 colių įstrižainės ekranu su HD raiška. Nors išmanusis telefonas ir yra labai pigus, tačiau jis turi ir veido atpažinimo funkciją. Tiesa, pastaroji nėra tokia saugi kaip „Apple“ telefonuose. Būtina paminėti ir tai, jog „Armor X6 Pro“ turi ir IP68/IP69K saugumo sertifikatus, kas tik patvirtina jo atsparumo savybes.

Išmanusis telefonas veikia su „MediaTek Helio A22“ procesoriumi, kuris turi keturis „Cortex-A53“ branduolius, o taip pat ir „PowerVR GE8300“ vaizdo plokštę. Sklandų „Armor X6 Pro“ modelio veikimą užtikrins 4 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele. Verta paminėti ir tai, jog telefone jau įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija.

Dauguma tokio tipo įrenginių pirkėjų, juos renkasi tikrai ne dėl fotografavimo savybių. „Ulefone“ šiame modelyje įmontavo tik vieną kamerą nugarėlėje, kuri pasižymi 13 MP raiškos vaizdo jutikliu, bei 5 MP kamerą priekinėje dalyje. Didelių stebuklų čia tikėtis tikrai neverta, tačiau esant reikalui – nuotraukas užfiksuoti pavyks. „Ulefone Armor X6 Pro“ veikimą palaikys 4000 mAh talpos baterija.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas