Nuostabi proga įsigyti „OnePlus 11“ flagmaną: dabar jis parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą, kas leis jums sutaupyti daugiau nei 277 eurus!

Partnerio turinys

2024-03-20, 08:00

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Nuostabi proga įsigyti „OnePlus 11“ flagmaną: dabar jis parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą, kas leis jums sutaupyti daugiau nei 277 eurus!

„Aliexpress“ platformoje prasideda jubiliejaus išpardavimai prasideda jau dabar ir tęsis iki pat kovo 27 dienos, o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Šiandien taip pat turime pasiūlymą tiems, kurie ieško naujo išmaniojo telefono.

Tarp dėmesio vertų pasiūlymų galime rasti ir pernai debiutavusį „OnePlus“ išmanųjį telefoną. Praėjusiais metais pristatytą „OnePlus 11“ dabar galima įsigyti tik už 557,70 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant nepamirškite nurodyti ir nuolaidos kodo AE40ZNAF.

Šis išmanusis telefonas atkeliauja iš Prancūzijoje esančio sandėlio, todėl jums nereikės sukti galvos dėl jokių papildomų išlaidų, o pirkinys jus pasieks labai greitai. Analogiškas modelis Lietuvoje kainuoja nuo 835 eurų, o tai reiškia, kad jūs sutaupysite daugiau nei 277 eurus.

„OnePlus 11“ aprūpintas 6,7 colių įstrižainės LTPO 3.0 AMOLED ekranu su 2K raiška, o taip pat turi ir kintantį atnaujinimo dažnį, kuris gali svyruoti nuo 1 iki 120 Hz, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu. Viršutinėje ekrano dalyje, kairiajame kampe, įmontuota ir 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, kuris veiks maksimaliu pajėgumu. Nors tai yra įprasta praktika, tačiau anksčiau „OnePlus“ ribodavo lustų galingumą tam, kad būtų pasiektas geresnis baterijos tarnavimo laikas.

Panašu, kad šis etapas jau praeityje ir dabar šio flagmano savininkai neturės tokių apribojimų. Mūsų rekomenduojamas modelis taip pat turi 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, ko turėtų pakakti net ir itin daug fotografuojančiam vartotojui

Kaip jau tapo įprasta, čia rasime ir „Hasselblad“ kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos „Sony IMX890“ sensorių su optiniu vaizdo stabilizavimu. „OnePlus 11“ taip pat turės 48 MP plataus kampo objektyvą su automatiniu fokusavimu, kas leis fiksuoti ir makro nuotraukas. Trečioji kamera – 32 MP raiškos „Sony IMX709“ sensoriumi aprūpintas teleobjektyvas su 2x optinio priartinimo galimybe.

„OnePlus 11“ veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu. Deja, tačiau šis išmanusis neturės belaidžio įkrovimo funkcijos palaikymą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas